Forumet - Han lämnade mig.

Han lämnade mig.

541 0 7
Jag har dejtat en kille i 5 månader, jag har aldrig varit så kär eller varit med någon som behandlar mig så bra som han gjorde. Jag såg en framtid med honom och var för första gången lycklig. För 2 dagar sedan frågade han om jag ville bli tillsammans, jag sa ja men dagen efter vände det. Han lämnade mig, han berättade att han är kär i mig men att jag kommer hitta någon som gör mig lyckligare. Han är rädd att han ska såra mig då han sårade sitt ex, han sa att han tycker om mig alldeles för mycket för att såra mig. Han grät väldigt mycket å det tog lång tid innan vi lämnade varandra för sista gången, jag känner mig helt tom. Kände hur livet var påväg att vända med honom, det var första gången jag blev omtyckt tillbaka av någon. Alltid träffat fel killar som inte behandlat mig bra, förstår inte varför han lämnar mig när han är kär i mig och häromdagen ville att jag skulle bli hans flickvän. Jag vet inte hur jag ska gå vidare, vill inte ha någon annan än honom och har inga vänner att umgås/prata med. Känner mig helt tom, han kan ju inte planera nu om ska såra mig i framtiden eller inte. Första gången jag är lyckligt kär och när jag väl får honom slutar det såhär, vet inte vad jag ska gå vidare från det här. Jag vet att vi är menade för varandra, hade varit något annat om han inte hade känslor för mig men nu är han ju kär i mig och lämnar mig.
Då jag varit i liknande sits som killen så rekommenderar jag att du säger det du skrev här till honom: att han inte kan veta hur det blir. 

Förr eller senare kommer ni att gå varandra på nerverna, säga dumma saker och förmodligen göra dumma saker men sådant tar man sig igenom om man har en bra relation med varandra och KOMMUNICERAR istället för att strunta i att tala ut om det som hänt.

Spana också in:


Kontaktbygel: Jag har dejtat en kille i 5 månader, jag har aldrig varit så kär eller varit med någon som behandlar mig så bra som han gjorde. Jag såg en framtid med honom och var för första gången lycklig. För 2 dagar sedan frågade han om jag ville bli tillsammans, jag sa ja men dagen efter vände det. Han lämnade mig, han berättade att han är kär i mig men att jag kommer hitta någon som gör mig lyckligare. Han är rädd att han ska såra mig då han sårade sitt ex, han sa att han tycker om mig alldeles för mycket för att såra mig. Han grät väldigt mycket å det tog lång tid innan vi lämnade varandra för sista gången, jag känner mig helt tom. Kände hur livet var påväg att vända med honom, det var första gången jag blev omtyckt tillbaka av någon. Alltid träffat fel killar som inte behandlat mig bra, förstår inte varför han lämnar mig när han är kär i mig och häromdagen ville att jag skulle bli hans flickvän. Jag vet inte hur jag ska gå vidare, vill inte ha någon annan än honom och har inga vänner att umgås/prata med. Känner mig helt tom, han kan ju inte planera nu om ska såra mig i framtiden eller inte. Första gången jag är lyckligt kär och när jag väl får honom slutar det såhär, vet inte vad jag ska gå vidare från det här. Jag vet att vi är menade för varandra, hade varit något annat om han inte hade känslor för mig men nu är han ju kär i mig och lämnar mig.

Antingen så säger du så som du känner till honom att du blir väldigt ledsen att han lämnar dig eller så träffar du någon annan. Hjärta
Lita på hans ord, ingen känner sig själv så bra som en själv gör. Så tro på honom när han hävdar att han inte är en bra pojkvän. Dessutom så matchar inte hans ord med hans handlingar. Lita på handlingar, inte ord. Om han verkligen tyckt om dig så mycket som han påstår, så hade han kämpat för dig. Kärleken hade vägt tyngre än rädslan. Move on.