Aviseringar
Rensa alla

Han låter mig inte vara, vad ska jag göra?


Ämnesstartare

Jag har verkligen världens jobbigaste problem. Jag gjorde slut med mitt x för ca en månad sedan efter vårt förhållande på 15 månader. Jag vill verkligen inte ha någon kontakt med honom alls så jag har blockat honom på facebook, msn etc.. Han säger att jag ska dra åt helvete och inte ta någon kontakt med honom (vilket jag inte gör). Varje vecka tar han kontakt med mig genom att skriva mail, kommentera min blogg, ringa osv och jag är SÅ trött på det. Har sagt till honom flera gånger men han lyssnar inte. När han väl tar kontakt med mig så kallar han mig äckel, fitta, hora och allt sånt samtidigt som jag säger att han ska låta mig vara. VAD SKA JAG GÖRA? Kan man typ polisanmäla honom? Kanske är krydd och jag lär framstå som en idiot om jag ringer polisen och säger det, men det känns som att göra en anmälan är det enda sättet han låter mig vara..


   
Citera

miichann:

Jag har verkligen världens jobbigaste problem.

[rolleyes][rolleyes][rolleyes]


   
SvaraCitera

Du kan ju hota med polisanmälan om inte annat. Det där går under trakasserier och är han över 15 kan han råka på böter och andra otrevligheter, som dessutom skulle orsaka att hans föräldrar får reda på allt.


   
SvaraCitera

Säg att du har HIV.


   
SvaraCitera

Döda honom, ända utvägen.


   
SvaraCitera

Hota med polisanmälan typ.


   
SvaraCitera

Ja du kan polisanmäla honom. Tyvärr brukar sånt där inte ha någon jättehög prioritet så det kan nog ta ett tag innan det händer något ifrån deras sida.

Men du kan ju som tidigare nämt börja med att hota med polisanmälan och se om det blir bättre.


   
SvaraCitera