Forumet - Han lurade mig vad ska jag göra nu?

Han lurade mig vad ska jag göra nu?

4785 1 29
Jag frågade min lärare förra veckan om han ville ha sex med mig och om han ville så kunde han ge mig godkänt i matten som han lär ut i. Så vi kom överens om det och hade sex hemma hos han i lördags. och det kändes lite konstigt eftersom jag är hetero men det gick bra för jag tänkte på betyget. Men nu när jag frågar honom om vilket betyg han ska ge mig så säger han att han inte kan ge mig godkänt för jag inte har presterat i matte. 

Så jag undrar om jag kan anmäla han för våldtäkt eller nått eftersom han bröt mot vårt löfte att ha sex för betyget? Jag sa till han att jag skulle säga till rektorn om att han har luggit med mig men då sa han att det skulle komma fram och spridas på skolan att jag var bög och det vill jag inte för då kommer jag få dåligt ryckte eftersom jag inte är bög.

Så vad ska jag göra för att rädda betyget eller sätta dit han snälla hjälp mig!
jag tycker det låter som du inte kan göra så mycket...Hur gammal är du? Visst kan du prata med rektorn, men vad ska du säga? Att du låg med din lärare för att få godkänt i matte. Du frågade honom ju honom. Kämpa på med ditt mattebetyg och jobba hårt för att nå en tillräckligt hög nivå. Det är en knepig situation du försatts i.Det bästa är nog ändå att låta det vara och dra lärdom av att aldrig utsätta dig för sådana situationer igen.

Spana också in:


Latmask: jag tycker det låter som du inte kan göra så mycket...Hur gammal är du? Visst kan du prata med rektorn, men vad ska du säga? Att du låg med din lärare för att få godkänt i matte. Du frågade honom ju honom. Kämpa på med ditt mattebetyg och jobba hårt för att nå en tillräckligt hög nivå. Det är en knepig situation du försatts i.Det bästa är nog ändå att låta det vara och dra lärdom av att aldrig utsätta dig för sådana situationer igen.
JAg är 14 och går i 8an. Men jag tror inte lärarna för behålla jobbet om det kommer fram att dom har knullat med elever xD
Antar att detta är troll men skryter ändå med det lilla jag lyckats lära mig under 2 år på ekonomiprogrammet Blink ;

- Är någon av parterna under 15 år så är det våldtäkt, vare sig den yngre vill/inte vill ha sex.

- Att filma när man har sex och någon är ovetande så bryter det mot lagen:
K4.png
4 kap.6 a §

Den som olovligen med tekniskt hjälpmedel i hemlighet tar upp bild av någon som befinner sig inomhus i en bostad eller på en toalett, i ett omklädningsrum eller ett annat liknande utrymme, döms för kränkande fotografering till böter eller fängelse i högst två år.
Fyfan vilken lärare,  det är så hemskt att en lärare har sex med en elev det kalas "pedofil" men egenkligen var det inte ditt fel det var lärarens fel eftersom läraren accepterade att ni skulle ha sex, jag tycker att du ska säga till dina föräldrarvad som har hänt för det här är väldigt alvarligt!

KUK: Jag frågade min lärare förra veckan om han ville ha sex med mig och om han ville så kunde han ge mig godkänt i matten som han lär ut i. Så vi kom överens om det och hade sex hemma hos han i lördags. och det kändes lite konstigt eftersom jag är hetero men det gick bra för jag tänkte på betyget. Men nu när jag frågar honom om vilket betyg han ska ge mig så säger han att han inte kan ge mig godkänt för jag inte har presterat i matte. 

Så jag undrar om jag kan anmäla han för våldtäkt eller nått eftersom han bröt mot vårt löfte att ha sex för betyget? Jag sa till han att jag skulle säga till rektorn om att han har luggit med mig men då sa han att det skulle komma fram och spridas på skolan att jag var bög och det vill jag inte för då kommer jag få dåligt ryckte eftersom jag inte är bög.

Så vad ska jag göra för att rädda betyget eller sätta dit han snälla hjälp mig!
Jag tycker defenitivt du borde berätta för rektorn eller någon vuxen du litar på vad som hänt. Eftersom du är under 15 så räknas han som pedofil så det spelar ingen roll om du va med på det eller inte! Va inte orolig för att det ska spridas något rykte om dig ,lärare har inte behörighet att dela med sig om sån information till elever. 

lurifax69: lol så jävla troll, varför ens driva om detta när det är personer som gör detta? Bara tråkigt och sorgligt. 
Jag driver inte det är på riktigt xDSvenskWithAttitude: Det är inte våldtäkt om du gick med på det.
MEn jag gick ju med på det för betyget. Vi hade kommit överens om att jag skulle få A i matte om vi hade sex och sen efter sexet så ändrade han sig så då bröt han avtalet så då kan det väl räknas som det?ckallaanvaara: Den som olovligen med tekniskt hjälpmedel i hemlighet tar upp bild av någon som befinner sig inomhus i en bostad eller på en toalett, i ett omklädningsrum eller ett annat liknande utrymme, döms för kränkande fotografering till böter eller fängelse i högst två år.
Men det kan vara nån annan som har filmat hur ska dom bevisa att det är jag?InteMycketMer: Jag har två råd att ge dig vännen.
Ett, se till att gå till rektorn eller en annan auktoritet med det, det är INTE tillåtet att ha sex med en elev. Och två - kontakta en kurator eller psykolog och fixa din självkänsla, du behöver det.
Jag hoppas att det löser sig för dig!
Men om jag går till rektorn med filmen eller bara säger som det är då kommer det att komma ut och eleverna kommer tro att jag är bög.rigby: jag tycker att du ska säga till dina föräldrarvad som har hänt för det här är väldigt alvarligt!
Men då kommer dom också tro att jag är bög och dom gillar inte bögar


eisca: Va inte orolig för att det ska spridas något rykte om dig ,lärare har inte behörighet att dela med sig om sån information till elever.
Men det kommer alltid fram på nått vis och dom kommer säger till min mamma och pappa och dom gillar inte bögar heller. Fast jag är ingen bög jag hade bara sex med han för betyget men det kommer ingen tro på dom kommer tro att jag njöt av det och att jag är bög