Forumet - Han planerar en otrohetsaffär

Han planerar en otrohetsaffär

932 0 60
Om en kille just blivit ihop med sin nya flickvän (som är bortrest över en månad) men börjar flita med [wink]-smileys på msn med en tjej han var på G med förut (han var intim men aldrig låg med) föreslår att han och "gamla-på-G-tjejen" ska se på film - är inte det något seriöst fel i hans nuvarande relation med flickvännen då? "Gamla-på-G-tjejen" föreslog "kompis-saker" de kunde göra istället, men han vill bara träffa henne för "film".

Vad skulle felet kunna vara i relationen med hans flickvän eftersom han försöker planera att vara otrogen? Om "gamla-på-G-tjejen" gick med på att se film (= sex) - hade han gjort slut med sin flickvän och kanske försökt bli ihop med "gamla-på-G-tjejen eller vad kan hypotetiskt sett hända? Tillägg: "gamla-på-G"-tjejen har velat ha killen som sin pojkvän ända sedan de först träffades för över ett år sedan, dock rann dom ut i sanden, dessutom tycker killen hon är hetare än hans flickvän.

Endast seriösa svar, tack!

Spana också in:

Rektoum:

serious business!


really?

nellnellnell:

Eller så vill han träffa henne för just film och inget annat. Man ska inte vara så paranoid.


hmm, han har inte direkt gett sådana signaler - eller?

Art deco:

Man ändrar sig alltid före, under eller efter film. Det gäller bägge parter.


Hmm ok, ändrar sig hur då?

Stringburka:

Men oavsett ska man inte umgås med folk som ens potentiellt flirtar med ";)"-smileys.


Why not?

shajjn:

Ja, han vill knula.
Han kanske gör slut med flickvän.


Varför tror du han kanske gör slut med henne
MrsVD:

något seriöst fel i hans nuvarande relation med flickvännen


detta, eller det mer troliga; något seriöst fel i hans nuvarande huvud.

MrsVD:

hade han gjort slut med sin flickvän och kanske försökt bli ihop med "gamla-på-G-tjejen eller vad kan hypotetiskt sett hända


jag tycker du ska föreslå att ni väntar med att bli ihop tills han gjort slut med sin nuvarande flickvän, svinigt annars.
variabel:

detta, eller det mer troliga; något seriöst fel i hans nuvarande huvud.


heheheheeeee, som vad för fel? han verkar vara en smart man.

variabel:

jag tycker du ska föreslå att ni väntar med att bli ihop tills han gjort slut med sin nuvarande flickvän, svinigt annars.


dom verkar redan vara påväg att göra slut om han planerar att vara otrogen? visst, det är svinigt men det är inte som att film-tjejen bryr sig i detta fall med tanke på att hon typ "älskar" honom - klart som fan hon vidatar alla chanser hon kan få honom på nu. det här är enda sättet för henne med tanke på att han inte går med på att ses "utanför hemmet", bara film. flickvännen kommer bli sårad, men det är hans eget fel, inte film-tjejens.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


shajjn:

Beroende på hur kontakten har sett ut innan dess..


Den har bara skett över msn i över ett år, dock ett par gånger i veckan de senaste månaderna! Men han har inte flirtat så öppet på över ett år (sen dom var på G alltså) - så varför välja göra det nu med filmtjejen, den mest olämpligaste av alla tider då han just skaffat flickvän?