Forumet - han rubbar min självkänsla

han rubbar min självkänsla

315 0 25
har träffat en kille, och han är vekligen 10+,till utseendet har han verkligen ALLT enligt mig, och han verkar väldigt charmig till sättet också! men det finns ett problem..han rubbar min självkänsla TOTALT, jag känner mig så otroligt dålig och värdelös i hans sällskap.. fast jag annars inte har så dåligt självförtroende så när jag ser honom blir jag totalt förändrad! han tar mig verkligen med storm om man säger så, jag kan inte bete mig normalt, han är så charmig.. så jag tänkte om ni kunde ger några tips hur man får bättre självförtroende när det gäller killar! har överlag itne svårt att prata med killar men när det kommer till honom får jag verkligen inget vettigt ur mig, om jag får nåt ur mej över huvudtaget vill säga... tacksam för svar!:)

Spana också in:

hehe classic, jag tror att efter en viss tid, efter du träffat han tillräckligt länge så kan du se de små brister han har (alla har små-brister) så kan du använda dem å göra dem stora för dig själv vilket gör att du kan känna dig i samma nivå som killen (:

jag kan vara en gentleman mot en tjej som jag tycker verkar lite så... som du nu o visa bristerna men då kan tjejen ibland bli lite så att hon tycker tvärtom å då blir det roligt :D (man måste fixa jakten själv om tjejen är för lätt, för jakten är ju roligast :DD)
Panini:

har träffat en kille


Panini:

jag känner mig så otroligt dålig och värdelös i hans sällskap


Men om han vill vara med dig så är du ju faktiskt i hans liga liksom. Se det som bekräftelse för dig själv att du har träffat en kille som är 10+ i alla avdelningar. [party]

Eller vänta... jag utgår ifrån att du med "träffat en kille" menar att ni är på g liksom. Om det är så, så lyd det jag skrev ovan. Borde fungera. [cheers]
Panini:

ALLT enligt mig,


Jag har varit i den där situationen och vet hur det är.
Det som du måste förstå är att han är på alla sätt perfekt för DIG. Men som alla andra människor så har han saker som han har dåligt självförtroende och tvekar inför.
Fråga vad han är osäker på och liknande, så får du se att han är mänsklig.

Och vill du ha en framtid med personen i fråga. Så höj inte upp honom på en piedestal som är så hög så du inte når upp. Då kan det inte bli bra hur du än gör.