Forumet - han svarar inte..?

han svarar inte..?

449 0 13
mitt ragg och jag har då tidigare gillat varandra. Men så hände en sak förra fredagen. Jag blev riktigt full och började skriva med honom via sms. Bestämde att vi skulle va med varann nästa helg och så. Men sen så frågade jag honom om han inte ville sova över. Och hans svar blev: nej för han ville vara med mig nykter. Och då blev jag förbannad och skrev: Vill du inte ha mig så har jag andra att vara med! Och han liksom bara: what? hänger inte riktigt med... Jag: nej hehe jag är förjäkla full kan va därför.
Två dagar senare skickade jag ett enkelt förlåt sms för hur jag var i fredags men han har inte svarat. Och nu har det gått fyra dagar.. så vad ska jag göra? [chocked]

Spana också in:

Jillardo:

för jag vet att han fortfarande gillar mig


Var inte så säker på det, det är sjukt avtändande med folk som blir asfulla och är jobbiga/otrevliga på fyllan. Han kanske fortfarande vill vara din vän, men jag skulle känna mig jävligt off om ett potetiellt ragg betedde sig som du gjorde. Liksom, ofta man vill ha en flickvän som hotar med att ligga med andra om man inte genast kommer.