Forumet - Han tar mig för givet

Han tar mig för givet

3491 0 35
Hellboy:

Byt till en bättre kille som skulle uppskatta dig mycket mer?


Alltså... Han uppskattar mig. Men han tror att jag lever för honom.
Visst... det gör jag kanske. Men jag vill inte att han ska tro det!
Då blir man så lätt sårad. Har du inga tips på hur man kan "spea svårflörtad" ?

Spana också in:

Hellboy:

Nej.. Tror inte det är en bra taktik heller, det kommer bara splittra er.


Fan då.. för vi älskar faktiskt varandra. Det är bara det att...
I mitt förra förhållande så blev jag besatt av min pojkvän. Jag tror jag börjar bli det nu också. Och han börjar fatta det nu. Vilket kommer leda till att han tycker att jag är jobbig och så... Och jag vill inte ha det så! För då kommer jag bara bli sårad.
Han säger också att jag får honom att må dåligt när han är på semester för att jag typ saknar honom så att det gör ont! Och det är inte kul! För då fattar ju han att jag avgudar honom... Och om han fattar det, så tycker han kanske att han kan behandla mig hur han vill!
Vanilla:

Egentligen tror inte jag heller det. Men ge mig en bra taktik då?


XMinGrönaLampaÄrDödX:

Om du nu är rädd för att bli besatt av honom och blablabla, så försök sansa dig lite, lugna ner dig och försök att plocka ner honom från piedistalet du satt honom på.


Vanilla:

Jag vill inte förstöra hans resa... Ska jag låta honom vara bara?


Du kanske kan smsa eller så någon gång, men kanske inte vareviga dag?
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Om du nu är rädd för att bli besatt av honom och blablabla, så försök sansa dig lite, lugna ner dig och försök att plocka ner honom från piedistalet du satt honom på.


Okej. Men kan du ge ett exempel på en situation? Ska jag liksom.. ändå visa hur mycket jag tycker om honom? Även om inte han gör det?
Vanilla:

Okej. Men kan du ge ett exempel på en situation? Ska jag liksom.. ändå visa hur mycket jag tycker om honom?


Jamen, jag vet ju nu inte hur ni är mot varandra, så det är ju svårt, men om du hör av dig till honom flera gånger varje dag så kan du kanske försöka dra ner lite på det? Kanske bara någon enstaka gång om dagen, eller rentav inte varje dag (tar han kontakt borde du dock svara, och inte bara ignorera).
Och om du sitter inne och väntar på att han ska vilja göra något eller så så kanske du ska sluta med det och träffa vänner istället?
Jag vet ju som sagt inte hur ni har det eller hur du är, så jag vet inte riktigt vad jag ska råda dig till mer exakt, men försök att inte... Liksom.. Dyrka honom så. Om du nu gör det. [smile]

Vanilla:

Även om inte han gör det?


Hm, menar du att han aldrig/sällan visar att han tycker om dig? För det är ju lite fel tycker jag, det borde han göra. [no-no] Man kan ju dock göra det på ett sätt som inte blir jobbigt/tjatigt eller så. Hur man gör på detta sättet vet jag dock inte riktigt, jag har själv en förmåga att spamma min pojkvän med sms. [blush]

Vanilla:

Nej.. Asså, när jag tänker efter så är det nästan alltid han som börjar smsa. Han ringer dock mer sällan än vad jag gör :/


Då kan du ju svara på hans sms, för att ignorera honom är bara dumt och fånigt. Ringer du varje dag? För då kanske du kan dra ner litegrann på det, om han tycker det är jobbigt?