Forumet - Han vägrar vara överst :P

Han vägrar vara överst :P

2153 0 55
Har aldrig varit med om detta tidigare, och nu har jag träffat en kille ett tag och vi har haft sex ett par ggr. Men han vägrar att ligga på mig [shake] han vill bara att jag ska sitta på honom. Även om jag säger det till honom så säger han bara nej, och total vägrar när jag försöker dra i honom för att få honom på mig.. tar tag i mig helt våldsamt istället o bär upp mig på honom [shake].

Vad fan är det med denna killen?!
Någon som har erfarenhet av detta???

Spana också in:

hahaha åå fyfan vad tråkigt jag tycker synd om dej. fråga honom varför han inte vill vara överst och förklara typ att det inte är kul för dej om du bara måste rida honom hela tiden och att man faktiskt måste ha lite omväxling ibland och att du behöver vila också emellanåt och inte kan göra hela jobbet alltid.
eller säg bara att du tänker inte ha sex med honom om det ska vara såhär, gör det medans ni har sex när han vägrar ligga på dej,så går du bara ur sängen och skiter i honom typ.
Keepdreaming:

Är han fet? han kanske inte vill mosa dig?


Haha nej han är inte fet! han är helt normal, vältränad..

edroon:

haha, bruden är 19 och sex är det ända hon tänker på just nu. Lycka till!


Vem pratar du me egentligen :S. Jag tänker inte bara på sex, men det är inte så kul att alltid va överst o inte heller förstå vrf han vägrar..

edroon:

vi kan börja med att fråga hur gammal han är?


Han är 18 [crazy].

Lajnowh:

våga fråga honom.


Jag har frågat men han skämtar bara bort det typ [shake]. Han är skitsvår att snacka med, har sån dålig attityd..

kimberlyjoness:

hahaha åå fyfan vad tråkigt jag tycker synd om dej.


haha tack [smile]!

kimberlyjoness:

eller säg bara att du tänker inte ha sex med honom om det ska vara såhär, gör det medans ni har sex när han vägrar ligga på dej,så går du bara ur sängen och skiter i honom typ.


Ja det tänker jag fan köra på, det va riktigt bra!.. Han är så jävla stark bara haha så han brukar bara lyfta upp mig på honom. men tänker fan va hård och säga att jag inte vill, så får han bli sur.. Undrar hur han reagerar, tror han kommer bli sjukt arg för han har såna problem med sin attityd. kommer väl kasta ut mig innan jag hunnit dra därifrån!
SUKOF:

Han har prestationsångest! Han är bergis dålig och vet om det.


Ja asså jag funderar faktiskt starkt på att det är anledningen, att han är osäker.. En gång efter mkt tjat testade han i högst 2 min att vara överst och då åkte den ur så sluta han bara för det, precis som han tror att det är värsta grejen när d händer.