Forumet - Han var otrogen på fyllan, och jag älskar honom

Han var otrogen på fyllan, och jag älskar honom

8763 1 145
Hej. Jag behöver verkligen hjälp, jag vet att alla kommer säga: "Gå vidare! Han är ett svin och inte värd dig. Älskar man någon är man inte otrogen!" osv osv...
Men jag vill verkligen inte låta honom gå, men ni ska få höra historien.

Han har varit lite annorlunda på senaste tiden, och det är sånt som jag märkt. Har upprepande gånger frågat vad som är fel och så vidare. Då har han aldrig gett mig ett riktigt svar. Igår bråkade vi lite (han bor 10 mil ifrån mig, så det var via sms...) och han skrev: "Jag släpper bomben.. Jag blev utnyttjad på nyår"
Jag frågade hur han menade och då skrev han att en tjej söp ner honom så att an däckade, sen körde hon själv när han låg ner helt borta. Jag frågade om han förstod nånting när det hela hände och då sa han att han hade noll koll och två kompisar bar upp han till en säng för han var så borta, och att sedan tjejen dök upp.
Men en grej jag funderade på är det här med stånd.. Han måste ju ha varit nykter nog att få upp den.

Jag vill verkligen förlåta honom, men grejen är den att det känns inte som om han bryr sig om vad jag bestämmer mig för! Som om han ville bli av med mig bara.
Jag förstår att han var full, alla gör väl misstag på fyllan. Men det är ändå ingen ursäkt.
Finns det någon chans att få det bra igen? Jag älskar honom verkligen. Vad ska jag göra? [cry]
Venfort:

Din pojkvän blev våldtagen och har alltså inte varit otrogen.


Okej tack. Men han visar liksom inte mycket att han ångrar sig. Jag frågade om det verkligen var värt det och hur han kunde och sådana grejer, hans responser var sådana i stil med "Förlåt, jag vill att du ska hitta någon bättre. Du är för bra för mig". Något måste ju ligga i det?

Spana också in:

trygghetskänsla:

men grejen är den att det känns inte som om han bryr sig om vad jag bestämmer mig för! Som om han ville bli av med mig bara.


Han mår la dåligt över händelsen? Hur skulle du känna om det var som blivit antastade och din pojkvän anklagade dig för att vara otrogen? [sad]
trygghetskänsla:

Okej tack. Men han visar liksom inte mycket att han ångrar sig. Jag frågade om det verkligen var värt det och hur han kunde och sådana grejer, hans responser var sådana i stil med "Förlåt, jag vill att du ska hitta någon bättre. Du är för bra för mig". Något måste ju ligga i det?


Han kan ju också förbereda sig för att bli dissad av dig. Det vet du nog bättre.
trygghetskänsla:

Men han visar liksom inte mycket att han ångrar sig.


trygghetskänsla:

"Förlåt, jag vill att du ska hitta någon bättre. Du är för bra för mig"


Är du säker på att du inte missat något nu?trygghetskänsla:

Jag frågade om det verkligen var värt det och hur han kunde och sådana grejer


Fair enough om du trodde att han var otrogen, men du bör be om ursäkt. Tänk om rollerna hade varit ombytta? Om du hade blivit utnyttjad och våldtagen på en fest och han hade sett det som att du hade förått honom?
genus:

Han har blivit våldtagen. Det är inget du skall förlåta. Att ge honom stöd är det du kan göra.


Men han har sagt saker som låter att han varit otrogen. Typ "Jag vill ha dig kvar men det blir svårt med tanke på vad jag gjorde.." lika med att hade jag haft koll hade jag sett hur jävla stygg hon var och så vidare. Fattar ingenting! Är så sjukt frustrerad, vill inte vara stark och låta honom gå även om jag bara kan tänka på den här skiten.
trygghetskänsla:

"Jag vill ha dig kvar men det blir svårt med tanke på vad jag gjorde.."


Det där låter för mig som att han verkligen skäms. Eftersom du reagerade som att han hade varit otrogen, så tror han säkert också det. Be om ursäkt och berätta för honom att du inte fattade att killar kan bli våldtagna. Sen bekänner du hur mycket du älskar honom (om så är fallet).
Jag tror inte att han är helt ärlig om att han var däckad, om jag går på ren magkänsla alltså. Visst kan man få stånd när man sover, men jag tycker att det låter mer som en lögn. Särskilt när du säger att han ljugit om andra saker innan detta.

Hur som helst tycker jag att du ska ta tillbaka honom om du känner att det är rätt, men var beredd på att han kan göra om det. Du fick reda på det genom att han berättade det för dig, och det är värt att notera.
Att ha utgångsläget att han ljuger finner jag rätt vidrigt.

Jag tror han har lika svårt att greppa att han blivit våldtagen som du har "han är kille det går ju inte", men jo, det går, och det händer. Du ska inte dumpa honom, du ska trösta och stödja honom. Han mår piss.