Forumet - Han vill ha ANALSEX... Jag är äcklad!!!...

Han vill ha ANALSEX... Jag är äcklad!!!...

9169 0 129
Jag har/ kommer antagligen alltid att vara äcklad och analsex.. Men nu har min sambo fått för sig att han vill testa detta [n]

Det är min värsta mardröm, jag blir äcklad av själva tanken... Kan inte förstå hur man kan vilja stoppa sin kuk i ett rövhål? Bajs ? Äckligt ? Usch ?!

Kan någon snälla hjälpa mig att förstå och snälla ge mig tips på hur jag får min sambo på andra tankar? Han tycker det är spännande eftersom det är förbjudet, men jag vill verkligen inte. . . . .

Hjälp ? [cry]
SpongeBob:

snälla ge mig tips på hur jag får min sambo på andra tankar?


Säg att du verkligen, verkligen inte vill och aldrig kommer ställa upp på det, NÅGONSIN. Du måste vara VÄLDIGT tydlig, in absurdum, när det gäller killar och något dom verkligen vill testa/göra/etc.

Spana också in:

SpongeBob:

Varför beter han sig så :( ?? Jag förstår verkligen inte.. Jag blir avtänd och ligger hela tiden och är rädd för att han ska närma sig "utgången.."


Usch vilken idiot. Säg till honom att han får sova på soffan tills han kan respektera dina gränser.

(utgår från att du inte trollar nu)
SpongeBob:

Då är han där och pillar med sina fingrar istället. Ännu mer otrevligt :S


SÄG NEJ?? Du verkar vara väldigt tydlig med de thär iaf, säger att det är UTGÅNG ENDAST. då får du väl säga samma sak till din kille? och om han inte respekterar det kan du väl skälla på honom.