Forumet - Handelsbanken..

Handelsbanken..

708 0 14
Var på handelsbanken idag och skulle skaffa ett visa kort, ( är 16 år) så frågar hon om jag har handelsbanken, ja å pappa sa nej, efter en stund när hon hade varit tyst, sa hon. Du kan inte skaffa visa kort för att du inte har ett konto på handelsbanken, men då sa jag jag är ju här för att öppna ett konto och knyta det till det visa kortet jag vill skaffa, då sa hon: Ja men du och dina förmynare måste ha haft handelsbanken som bank ett tag, visa kort ger vi inte bara ut, det ger vi ut till våra kunder. Då menar hon alltså att man måste ha varit kund där en längre tid för att kunna skaffa ett visa kort? Är inte det dåligt? Hon sa även att mina föräldrar var tvunga att ha handelsbanken?

Det står ingenting om det på internet?
Dom kan ju skriva sådann information på handelsbanken.se.

Så vad tycker ni om detta? Är det rätt elr fel av handelsbanken att bara ge ut visa kort till sina "kunder" som varit i banken en längre tid?

Pe personligen tycker jag att vem som helt skulle kunna skaffa det, alltså bara att öppna ett konto. Men men jag blev sur som fan iaf.Vill kunna köpa saker på internet och det kan jag inte med mitt visa ung.

Aja. livet är inte alltid rättvisst.

Spana också in: