Forumet - handikapp-sex

handikapp-sex

3073 0 22

Spana också in:

Om man narrowar it down till folk som sitter i rullstol:

Folk kan ju sitta i rullstol av en massa olika skäl (och därmed ha helt olika sexuella förutsättningar). Jag tillbringade själv en rätt stol del av sommaren i rullstol av sjukdomsskäl. (Jag hade btw sex under den tiden och det var inget konstigt/jobbigt med det sexet. [crazy])

Men aa, klart jag skulle kunna.

Men om personen var ryggmärgsskadad till en hög grad och typ inte hade någon känsel över huvud taget nedanför säg armarna eller huvudet eller något, då skulle det kanske kännas utnyttjande om jag höll på och tillfredsställde mig själv med hjälp av hens könsorgan (Eller kuk säger vi, jag har ju mest bara sex med män med kuk så) om människan själv inte kunde känna någonting alls fysiskt. Det skulle nog kännas obekvämt för mig att göra så. Eller det beror på, kanske inte om jag var på det klara med att personen ändå gillade det sexuellt/whatev och inte "offrade sig" för min skull p.g.a. underliggande press eller något.

Men göra saker som var sexuella, lätt att jag skulle kunna, men jag skulle behöva snacka med personen lite och vara säker på att jag inte gjorde något knäppt/dumt mot den.

Ryggmärgsskadade som inte har någon känsel öht nedanför halsen kan få orgasm (fyi)!!!

Men ja jag skulle kunna ha sex med "en sådan person", jag har inte sååå rigida ideer om hur sex måste vara att jag genast utesluter alla personer som av olika skäl sitter i rullstol.
Blivande_japan:

Så om du blev kär i en rullstolsbunden skulle du ej vilja vara med den personen..?


Jo, klart, om jag var kär i personen är det ju en annan sak. Det sa jag även i inlägget.

Men om det bara handlar om sex så nä, jag hade ej velat ha sex med en rullstolsbunden då.
Blivande_japan:

Men alltså, menar om en person är rullstolsbunden och du sen blir kär, tolkade det du skrev som att det bara gällde om du redan var kär och personen blev rullstolsbunden.


Jahaaa, hmm har ej tänkt på det så. Jo men klart - om jag är kär så vill jag givetvis ha sex med människan och är attraherad. Så jo, blir jag kär i någon som är rullstolsbunden så har jag sex med honom.