Forumet - handikappande ångest, får ingen hjälp. HJÄLP

handikappande ångest, får ingen hjälp. HJÄLP

1252 1 1
jag har sökt hjälp sedan juni nu och fortfarande inte fått hjälp, har fått små förpackningar utav alprazolam utskrivet som inte räcker.

Jag har provat alla andra ångestmediciner, inklusive ssri och snri mediciner. Inget annat hjälper än alprazolam.
Problemet är att det inte finns någon human läkare med empati här som kan hjälpa mig, det går inte att diskutera doseringar osv. De bara vill ge mig ssri preparat som gör mig otroligt trött och nedstämnd, ingen ångestdämpning överhuvudtaget.

Jag vet inte längre vart jag ska vända mig, detta är inget värdigt liv. Jag förstår mycket väl att alprazolam inte är lösningen till min ångest men man ger väl smärtlindring till en patient som har fruktansvärt ont?

Jag har planer framöver som kommer att få mig att må bättre och jag vet anledningen till att jag har så stark handikappande ångest just nu.

Snällla hjälp mig, jag vet inte vart jag ska vända mig längre, har varit hos 3 läkare och en utav dom var en psykiatriker som ansåg att benzodiasepiner absolut inte skulle ges till unga personer. Jag tar ju till och med pauser för att minska risken för toleransutveckling och jag är mycket ansvarig.
Har inga diagnoser, förutom ångest då.

Spana också in: