Forumet - Handsmiskad på jobbet

Handsmiskad på jobbet

983 0 34
Idag gjorde jag fel på jobbet och då tog en fellow kollega ett hårt tag om min handled och slog mig tre gånger på handen, så hårt så det blev märken efter dennes fingrar.

Samtidigt som att jag vet att det nog var på skoj, så kändes det som att var ilska gentemot mig som snärtades ut genom fingrarna. Efter incidenten gick personen ifråga iväg och jag stod kvar ensam, öm och lite ledsen.

Är detta verkligen okej? =(
Det är självklart det inte är ok! Det värsta är ju att personen ifråga inte ens sa förlåt utan bara gick där ifrån!

Förhåppningsvis var detta för att han/hon skämdes för var denne precis gjort.

Om du har the guts nog så prata med personen i sig och fråga varför den inte ens bar om ursäkt efteråt, om det var meningen att slå så hårt? Om denne inte ber om ursäkt så ska du fasen sätta ditt han! Prata med din arbetsgivare!

Spana också in:

Doubt:

Är detta verkligen okej? =(


Du borde anmäla eller berätta för din chef, det där är verkligen inte ok, och om du inte känner att det är värt att ta tag i för egen del får du tänka på de andra den skulle kunna behandla på samma sätt som kanske skulle bli helt förkrossade.
Felet var något som alla skulle kunna göra/har gjort i början av sitt arbete på ett sånt här ställe, så var ej beredd på att det skulle komma. Personen ifråga är en ganska aggressiv person i hela sig, så känns lite obehagligt att möta den på jobbet nu. [sad]

Får hålla mig undan och göra rätt och så helt enkelt, tror nog inte jag vågar ta upp det.