Forumet - Hangaround som hänger efter gänget...

Hangaround som hänger efter gänget...

2063 0 27
En kille i skolan som inte känner någon i "herrkvartetten" som vi kallas för, följer efter oss hela förbannade tiden.

Han spelar i något band, har nitbälte och byxor nere vid knäna, har aldrig sett han byta kalsonger (som för övrigt syns hela tiden - äckligt som fan), skabbig skinnjacka osv.

Herrkvartetten består av fyra härliga killar, alla har känt varandra sedan 1an började (går nu i 2an). Helt plötsligt efter skolstarten nu börjar han följa efter oss. När våra lektioner är slut och vi ska ut och käka (på restaurang som vi alltid gör, matkort) så står han vid entrén och väntar varje dag. Om han slutar tidigare kommer han in i vårat klassrum när vi är på väg ut osv.

En gång tog vi bakvägen ut och gick en liten omväg, vi visste att han var vid entrén. När vi kommer fram till restaurangen så står han utanför flåsandes och säger att han har sprungit runt i alla restauranger och letat efter oss.

När jag fyllde år bjöd jag på tårta för alla klasskompisar. Från ingenstans dyker han upp, tar en tårtbit utan att fråga. Efter det finns en bit kvar som jag tänkt spara till en kompis som var på väg. Han tar halva den, igen utan att fråga. Han avslutar med "Oj hehe, grattis förresten..." och drar.

Vi är som sagt fyra i gruppen och de flesta restauranger har bord för fyra. Han kommer och tar den sista platsen så någon av oss får sitta ensamma (brukar dock gå och sätta mig med den personen).

Han är tyst och säger inte ett ord. Han bara hänger efter och är allmänt jobbig.

Hur blir man av med en sådan person? Vi har försökt ignorera och till och med folk utanför herrkvartetten tycker att det är jobbigt som fan att han följer efter oss. Att han inte känner vibbarna att han inte är önskad där?

Spana också in:

Åh, det är ju jävligt vanligt faktiskt på arbetsplatser i de flesta former att vissa utstötta liksom bara hakar på gäng utan att alls vara önskade eller ens kompis med någon i gruppen.
Dra fördel av det istället? I grundskolan så hade vi alltid en liten tyst brud som skulle hänga efter oss, men bara stå där tyst som en död vålnad, men hon var ju lätt att pumpa på pengar, få en att bjuda på saker från affären och låna pengar av som hon aldrig fick igen mm. Kanske låter helt hemskt men skulle hon vara jobbig och förfölja oss i tystnad konstant fick hon väl betala för det, så att vi alla fick ut något av det.
drabant92:

Bara det att jag vill vara så lite taskig som möjligt. Det "straff" han får ta är att vi inte snackar med honom. Vi försöker ignorera han så gott som möjligt, och som sagt ta omvägar för att undvika honom. Men likt fan springer han runt och letar efter oss [mad].


Ja, alltså irriterar han er. Se till att vinna någonting av honom också, när vi fick saker av tjejen så såg vi det lite som att hon köpte våran vänskap (inte för att vi socialiserade med henne för det, men vi lär henne stå där och glo).
Just nu är det ju bara han som utnyttjar er, på sätt och vis.. Isåfall är det ju mindre elakt om du bara säger till honom "men vi vill inte vara med dig din lilla skit, gå & skaffa dig egna vänner din loser".
McLuver:

HAHHAHAHA VAD UNDERBART GAY! [love]

Ser framför mig fyra övermogna överklass-sjuttonåringar med röda byxor som går runt och tror dom är bäst [love]


Haha, ledsen att göra dig besviken, men vi är inte överklass. Två av oss bor i förorten, två i innerstan men verkligen inte överklass.

McLuver:

Men hursomhelst, försök lära känna honom?


Han är så motbjudande och olik oss själva att han inte passar in någonstans. Han har inte samma intressen alls [shake].
Vad fan, utnyttja möjligheten istället. Med tanke på att han hänger efter er har han antagligen ganska dåligt självförtroende. Så gör om honom till en som passar in istället. Hur svårt är det att dra en stol till till ett bord? Han behöver en kompis, ni kan väl inte vara låsta till att vara fyra bara för att ni har ett löjligt gängnamn?

Annars får ni väl ta och vara taskiga tills han inte vill vara med er längre. Eller så kanske du kan "take one for the team" och tafsa på honom, tills han fattar att ni är ett queer-gäng.