Forumet - Hångla med kompis ...?

Hångla med kompis ...?

1307 0 19
Jag tror att jag var kär i en av mina kompisar för drygt ett år sedan, men jag är inte säker och det har gått över nu i alla fall.
Men nu tror jag att jag blivit kär igen x) Fast det är svårt att säga. Jag kan/vill inte prata med nån av mina kompisar om det och det skulle vara jäkligt skönt att bara mejla med nån, fast det är så svårt att hitta nån ... I vilket fall som helst skulle jag faktiskt inte ha nått emot det alls att vara lebb, förutom problemen som det kan medföra med vårt stenålderssammhälle dårå (i vissa fall). Men det är jobbigt att vara kär i en kompis eftersom man inte vill riskera att förlora denne om man skulle berätta ...
Nu ska jag se till att komma till saken xD Men om en ett litet tag ska kompisen som jag kanske är kär i komma hem till mig och sova över. Vi brukar kramas och sånt, kompisaktigt antar jag då, och jag har tänkt på att fråga om vi ska prova att hångla. Så frågan är; Har nån av er testat att hångla med en kompis?
Dold text: [Skicka gärna ett PM om nån vill snacka ...]

Spana också in:

Ollie:

I vilket fall som helst skulle jag faktiskt inte ha nått emot det alls att vara leb


Lebbar och bögar äger, vi behöver mer av er, JÄÄÄVLIGT många mer, om någon trycker ner din kanske homosexualitet/bisexualitet så säg bara till mig så kan jag låtsas att jag kan göra någonting åt saken...
Jag kan skriva arga brev till dom om jag får deras adress!!

OF 5:

men satan man vet väll ändå om man är kär eller ej [tard]


OF 5, du är la go din lilla kanelbulle, när det gäller att vara kär i samma kön som en själv finns det massor av sjuka kulturella saker som blockar känslorna, typ, det ska vara en man o en kvinna för gud skapade inte adam och steve!!
eller nått annat sånt skit argument x)
det e lite förvirrande när man blir kär i någon vissa personer inte tycker man borde vara kär i...
Eller nått.. you go girl!
JoElite: Haha, tack x)
farbror gugge: Nja, jag dricker inte.

Men jag börjar bli jäkligt osäker ... jag vill inte bara fråga om vi ska prova för att jag kanske är kär i henne, jag har heller aldrig hånglat förut så jag vill liksom testa. Men det känns väldigt ... svårt bara. Men undrar om det är okej över huvud taget att fråga nått sånt?