Forumet - Hånglade med min mamma

Hånglade med min mamma

2747 0 31
Min pappa fyllde 50 igår och vi hade en stor fest i mina föräldrars hus med runt 40 personer ink. jag, min mamma och min pappa.

Det var dans, mat och dryck och alla hade roligt. Vid halv 3 tiden var dom flesta rätt ordentligt packade, jag hejade på min mamma och pappa att dom skulle visa ett riktigt hångel, efter dom hade gjort det kläckte jag ur mig nåt i stil med: "Vad var det där för ett meshångel!" varpå min egen mor svarar: "Men kom hit och visa hur man gör då!" jag sliter till mig henne och hånglar upp henne rejält, efteråt skrattar hon och säger typ: "Ja, men du kunde ju!" folket runt omkring hejade på och verkade inte bry sig. Jag festade vidare och tänkte inte mer på det.

Idag vaknade jag vid 12 tiden, steg upp, vinglade in i köket och ser min mamma sitta där med morgonrock, läsandes en tidning och det känns som att någon häller en hink med ångest över mig. Jag springer in på toan och spyr direkt. Hur fan i helvete kunde jag hångla med min egen mamma?

Jag har en alldeles extrem ångest och depression just nu och vet inte vad jag ska ta mig till.

Är det här normalt eller moraliskt försvarbart? Och hur fan ska jag komma över detta? Har ni någonsin varit med om eller hört om något liknande?

Spana också in:

Nintendo:

Men gammal tråd är gammal. Kom på något eget va!


Gammal tråd? Kom på något eget? Nu förstår jag faktiskt inte vad du menar.

Börjar starkt överväga självmord. Mitt liv kommer ändå aldrig att bli som förut efter den här incidenten.

Kviq:

Och vaffan, om detta verkligen är sant (hoppas det) så vad gör det. Du gjorde det ju inte för att du verkligen vill hångla med mor din. Känns som om det kvittar då.


Hur hade du känt om du varit i min situation?