Forumet - Har aldrig kommit av vanligt sex, vad gör jag för fel?

Har aldrig kommit av vanligt sex, vad gör jag för fel?

1354 0 8

Jag är en tjej på 20 år och jag har haft "my fair share" av partners men jag har aldrig någonsin kommit av vanligt sex, jag har ju kommit och dom har "rullat knapp" eller när jag har haft oralsex. Men jag kan tydligen inte komma av att ha vaginalt samlag.

Är det nåt fel på mig? Har jag gjort fel alla dessa år (det är iofs bara 5 men ändå) ? Hur kan jag komma som folk? 

Spana också in:

Jag tror man måste vara med "rätt" person helt enkelt. Antingen en kk som man verkligen tänder på fysiskt, OCH gillar som person, eller en partner. Men när man har blivit ihop med nån kanske det tar ett tag innan det går. Är man inte ihop så jättelänge kanske man aldrig hinner dit liksom.. kanske tror man att det är den rätta men det visar sig vara helt fel. Och man vet inte hur mycket man SKULLE kunna älska en person, och bli kåt på denna, förrän man faktiskt är där.

Bara en liten teori :) Sen om det är rätt eller inte vet ju inte jag. Känns så bara!

Det känns ju som att det skulle vara mig det är fel på. min partner tror att det är han som är sämst i sängen, det är INTE fallet kan jag säga er. Det känns ju lite skämmit och så för alla mina tjej kompisar säger jämt hur lätt dom har för att komma och så. Finns det inget man kan göra för att komma lättare vaginalt? skulle verkligen hjälpa mig om det va nån som kunde komma med tips! Tack på förhand!