Forumet - Har aldrig runkat

Har aldrig runkat

3873 1 13
Hej jag är 12 år och jag har aldrig runkat. Många av mina vänner har gjort det och de säger att jag ska göra det. Men jag vet inte om jag kommer att skämmas eller om jag blir beroende och så vill jag veta om jag gör det och om mina föreldrar upptäcker det kommer dom bli arga?

Kommentarer (3)

  1. Det gör väl inget om du inte har runkat än. Själv ar jag tidig

  2. Själv var jag tidig vid 9~10 år. Sen kan man känna typ som om man skäms ibörjan men fler gånger man har gjort så går det över. Själv fortsatte jag för att det kändes skönt :p men om man blir beroende är ju en fråga om vad kan räknas som beroende? Din föräldrar blir nog inte arg men de kan skämmas istället. Man får välja rätta tillfällen när man har tänkt och Runka.

  3. Jag onanera flera ganger jag brukar ha fonstret oppet Det har hant flera ganger att skolungdomar star se pa

Senast ändrad 9 Apr 2017, 23:41 av OliverG
Tråden har 13 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det är vanligt att man börjar bli intresserad av sin kropp och vill utforska sin sexualitet i din ålder, så om du vill, testa så klart. Du ska dock inte göra det bara för att dina kompisar vill det, det är dumt.

Det beror helt på hur du är om du skäms över det, vilket jag inte tror att du kommer. Det är inte fel att onanera mycket och det skall till mycket innan man ska få något problem ut av onani, för jag tror att de flesta gar något sorts beroende av sex/onani.

Gör som du vill, inte vad kompisarna vill.
Sårry, men dina föräldrar ha nog gjort det å, så lite fel av dom att bli arg.
Men jag kan garantera dig att om du bli beroende så är det bara BRA, för faktiskt så är onani väldigt bra för kroppen, man kan t.o.m bygga muskler om man kan hålla täbax så länge. Och hjärtsjukdomar minskar och risken att få prostatacancer minskar. Det är jävligt bra att "runke ball". ;)

Spana också in:

Okej min första kommentar var lite att ta i kanske. Onanera om du vill men känn absolut ingen press, det är ingen tävling om vem som är först att göra X, gör det när du känner dig redo. Du kan ju testa att ljuga för dina polare om du egentligen inte känner för att onanera.
mannen om du runkar för mycket kan det börja växa hår i din hand om du inte tror mig googla det 
Ja. Dina föräldrar kommer att bli väldigt arga. Räkna med en rejäl utskällning + ett par månaders mobil, utgångs - och datorförbud.
Du är 12år, man ska inte hålla på med sånt i din ålder ändå. ta det lugnt.