Forumet - Har du blivit en främlings onaniobjekt offentligt?

Har du blivit en främlings onaniobjekt offentligt?

5354 0 42
Efter att ha läst detta, där det visar sig att fler kvinnor blivit onanerade åt (säger man så?) än man tidigare trodde, blev jag nyfiken på era erfarenheter. Har en främling någonsin börjat smeka sig själv/onanera åt dig i offentligheten?

Har du blivit en främlings onaniobjekt offentligt?

Senast ändrad 27 Jun 2014, 11:36 av Zymba
Jag röstade ja. Det har hänt flera gånger - senast var jag och mina vänner ute och gick på gatan i ett annat land, och en man stod lite längre bort i ett hörn och hade dragit av sig byxorna. Vi märkte inte förrän vi närmade oss att han faktiskt tittade på oss och onanerade, så vi började springa. Han började gå efter oss, men eftersom vi sprang hann han inte ikapp.

Spana också in:

ja. tänkte först vad synd med en ensam liten gubbe kl 3 på natten sen såg jag att han inte var så liten+runkade. jag stannade och stirrade på hnm och han började springa. cyklade långsamt bakom honom i fem minuter sen körde jag upp bredvid och frågade om han tyckte att det var okej och sa att han inte skulle göra det igen 

Zymba: Efter att ha läst detta, där det visar sig att fler kvinnor blivit onanerade åt (säger man så?) än man tidigare trodde, blev jag nyfiken på era erfarenheter. Har en främling någonsin börjat smeka sig själv/onanera åt dig i offentligheten?
känns ju väldigt förvånande, som att jag lever i en annan planet eller något Tardig