Forumet - Har du förtroende för Arbetsförmedlingen?

Har du förtroende för Arbetsförmedlingen?

6076 1 33

Jag läste den här artikeln om ett ungt och hippt företag som ville anställa ungdomar... och. Ja. Se hur det gick. I både Finland och Sverige verkar inte förtroendet vara så högt för AF överlag. Har du positiva erfarenheter från AF? Negativa? Berätta för tant time!

1175419_10151395137249058_2058249517_n.j


Senast ändrad 18 Feb 2014, 13:11 av André Vifot Haas

Rödingajäveln: Lägg ner skiten. Arbetsförnedringens enda uppgift är att tortera människor och bryta ned dem så att de ska ta vilket jobb som helst för att komma därifrån. De dumpar löner och arbetsvillkor, och deras praktikplatser ersätter riktiga jobb med gratisarbetare. Finns inget bra med AF.
Detta är helt sant. En jobbarkompis till min mamma har berättat att hon blev psykiskt nedbruten av AF när hon gick hos dem, de fick henne att känna sig som skräp.

Personligen har jag även blivit utskälld och helt galet respektlöst behandlad av en kärring på AF. Hon fick mig rätt paff.

Spana också in:


time: Nej, det har jag inte
Kan minnas hur mitt naiva jag trodde att de kunde vara ett stöd i arbetssökandet eller kanske hjälpa till när jag frågade om man kanske kunde få hjälpa att söka någon KY-utbildning eller liknande - vilket chockerade en hel småstadsarbetsförmedling som fick höra att det tydligen var något AF erbjöd. Men det var ena jävlar på det här papper det får man ge dem.

time: Jag har blandade känslor
har bara kollat jobb på deras hemsida, tkr att de kan organisera deet bättre, ganksa förvirrande om man kan inte söka utifrån sina kompetenser, och även om en gör en sökningen där man lägger till var man bor, om en har körkort eller ej osv, kmr det upp en massa jobb ändå som en inte vill se... när jag sökte jobb under "sommarjobb" dök en tjänst som rektor på min skola upp vilket skulle gälla permanent.