Forumet - Har du gjort slut/blivit dumpad via nätet?

Har du gjort slut/blivit dumpad via nätet?

6022 0 22
Visste ni att var tredje svensk mellan 18-24 år har använt sms, Facebook eller mejl för att avsluta ett förhållande? 

Även om det är mest yngre som använder den lite opersonliga formen av att bryta ett förhållande så har tio procent av alla kvinnor och fem procent av männen gjort det.

Har ni själva gjort slut eller blivit dumpade via sms, Facebook eller mejl? Tycker ni att det är schyst? Spelar det någon roll? Är det bara nåt vi får acceptera nu när den digitala världen tar så stor plats i våra liv, eller borde vi hålla fast vid att göra slut IRL?
Senast ändrad 24 Nov 2014, 12:59 av Zymba

Spana också in:

När jag var sisådär 14 bast träffade jag en person två gånger, vi blev ihop men sen ville jag göra slut. Dessvärre fick personen reda på att jag inte längre ville vara ihop, så efter flera försök att kontakta hen utan framgång så dumpade jag till slut över msn. Räknas det ens?

När jag sen var ett par år äldre hade jag ett distansförhållande med en person, vi kom gemensamt överrens över msn om att vi inte längre skulle vara ett par efter sju månader så antar att jag både dumpade och blev dumpad samtidigt över nätet.
Gjorde slut med en pojkvän när jag var 16, över msn...  Han bodde några mil bort och vi hade inte setts på flera veckor. Vi hade inte direkt gjort något annat än att kyssas några gånger, men han blev ändå ledsen. Blev ledsen över att göra någon ledsen, men var inte kär i honom, var intresserad av en annan, så det fick bli som det blev. Ledsen