Forumet - Har du någon gång slagit ett djur?

Har du någon gång slagit ett djur?

3329 0 239

Spana också in:

Jag drog min katt i svansen en gång, men det var för att jag fick panik över en sak. Jag hade min guldhamster ute på golvet, och min dörr var tydligen inte ordentligt stängd (den måste klicka till) Så min katt öppnade dörren och fick syn på hamstern som sprang under sängen, hon sprang efter och jag fick panik och fick på något sätt tag på hennes svans, och så drog jag bara ut henne, det är heltäckningsmatta i mitt rum också, så hon höll säkert emot också, jag minns inte ens om hon skrek till för jag var så chockad.
Jag tittade snabbt under sängen och där sprang han omkring och verkade inte ha någon aning om vad som just hade hänt.
Med darrande händer tog jag in honom i buren igen, sen minns jag inget mer...[confused]
Men min katt verkar inte komma ihåg det iallafall, hon älskar mig väldigt mycket och jag älskar henne lika mycket tillbaka[smile]
jag har slagit hästar många gånger. med handflatan, mest för att markera. det gör inte ont på hästen och jag ser ingen anledning att låta bli. katten har jag väl tagit i nackskinnet några gånger. men jag skulle aldrig kunna slå ett djur bara för att det är kul eller så att djuret lider.
berry892:

Jag drog min katt i svansen en gång, men det var för att jag fick panik över en sak. Jag hade min guldhamster ute på golvet,


Samma sak hände mig, fast min katt hade siktat in sig på mina dvärgkaniner. Han brukar inte attackera dem, men var väl djävulskt hungrig lr ngt. Ja, iallafall så såg han på dem som HappyMeal med fyra ben, och tog sats. Jag såg vad som höll på att ske och grabbade tag i första bästa kattkroppsdel: svansen.
Katten hoppade till och stack iväg (sen jag släppt) och kaninern gnagde vidare, lyckligt ovetande om vad som kunde ha hänt.

Men katten var sur på mig dagen efter. Sen var hela incidenten glömd, och han är lika gosig som vanligt.
nej, inte slått, men ja har sparkat till marsvinens bur någongång ( ganska löst, inte precis så dom tog skada av det) eftersom dom skrek[crazy].

och nej, jag svälter dom inte. men om man tar reda på mer om dessa djur så vet man att dom är konstant hungriga ( som jag[wink] ). o föressten så är dom överviktiga[cute]. alla i familjen matar dom hela tiden för o slippa ha öronproppar[wink]
Jag har väl slagit en häst någon gång, innan jag insåg vad hästhållning verkligen handlar om. Jag var väl nio år då, och tog efter de som var äldre på ridskolan. Då slog jag faktiskt på riktigt. Nu vet jag att man aldrig kan säga till en häst med sparkar eller slag, det gör bara situationen värre.