Forumet - Har du någonsin...

Har du någonsin...

271 0 17
Har du någonsin haft sex mot din vilja. Inte genom våldtäkt eller så utan har du någonsin varit med en kille du gillar och har själv velat ha sex, men samtidigt känt att det är helt fel och att du inte borde.

För ett tag sedan hade jag sex med en kille som var min kk innan. Allt hade varit bra fram tills jag sa att jag inte ville vara kk mer för jag började få känslor för honom. Eftersom han inte hade några för mig så tyckte jag det var bättre att sluta träffas. Tyvärr tog känslorna över och jag gick över till honom och hade sex. Kunde inte sluta gråta på kvällen då jag kände mig så dum och smutsig. Aldrig känt så innan. I brist på svenska ord, miserable.

Spana också in:

förvirradflikka:

Har du någonsin haft sex mot din vilja


Yep. Man känner sig dum och smutsig, sårad.. Vet inte vart man ska ta vägen.

I det du säger, förstår jag dig. Var KK med en kille som jag tycke om väldigt mycket, samt kände att jag ville vara tillsammans med honom osv. Han hade dock problem med förhållanden, att min enda sätt att vara nära honom var att just vara KKs. Vilket blev tärande för mig, vilket en vän till mig såg.. Fast jag själv inte riktigt såg det/ville se..

Det slutade i alla fall att jag ställde honom mot väggen, eftersom jag visste att det skulle tära på mig.. Hur det än blev.

förvirradflikka:

Kunde inte sluta gråta på kvällen då jag kände mig så dum och smutsig.


Det jag tycker var lite fel av honom är att faktiskt ha sex med dig fast han vet att du har känslor för honom. Right? Om det skulle kännas bättre kan du alltid ta upp med honom varför han hade sex med dig, fastän han visste.

Det kan kännas bättre att ta upp med honom att du mår dåligt över det, men det kommer hursom helst läka inom tid. Tro mig =)

//Från en som vet...