Forumet - Har du nån du önskar att du träffade oftare?

Har du nån du önskar att du träffade oftare?

2712 0 63
Berätta. Kan vara nån kompis som bor långt borta men som det är för dyrt att hälsa på ofta, nån du känner i ett annat land men inte kan besöka p.g.a. klydd vid gränser och/eller dyra resor, nån mormor på andra sidan stan det är svårt att ta sig till på fot, osv. Berätta om folk du tycker om men som gränser, avstånd och avgifter hindrar dig från att vara med. [smile]

Spana också in:

När jag gick i högstadiet hade jag en flickvän jag ville träffa hela tiden men nästan bara träffade i skolan p.g.a. att jag inte hade råd med bussen och det var väldigt långt att cykla. Tror det var typ 1,5 mil och jag var alltid svettigt när jag kom fram och det tyckte jag var pinsamt. [crazy] Hon hade lika svårt att komma till mig också.

Jag har många vänner i Malmö och Landskrona som jag träffar sällan nu när sommarkortet inte finns längre, kollektivtrafikspriserna har höjts två eller tre gånger sen högern kom in i kommunfullmäktige så kostar ca 50 kronor enkel till Malmö och kanske dubbelt så mycket till Landskrona.

Jag har ett antal vänner i Stockholm jag gärna skulle träffa mer men inte kan p.g.a. priser och långt pendlingsavstånd. Bland annat en tjej jag var jättekär i och fortfarande tycker mycket om. Är svårt att hålla kontakt med alla dem annat än på Facebook, blir inte samma sak som att träffas irl.

Jag skulle vilja åka runt på fler UM-träffar och träffa fler härifrån men har inte pengar till det. De UM-träffar jag varit på har oftast varit väldigt roliga och UMare brukar vara väldigt härligt folk. Finns många här jag är nyfiken på hur de är irl.

Jag tycker det är helt sjukt hur avgifter kan separera oss människor på detta sätt och bryta ner mänskliga relationer för fattiga människor medan de rika kan utveckla sina fullt ut. Blir riktigt ledsen när jag tänker på det faktiskt. [sad] Är nyfiken på om fler av oss har samma problem i vår vardag.