Forumet - Har du testat droger?

Har du testat droger?

2897 1 53
Har du testat droger(ALKOHOL RÄKNAS INTE I DENNA POLL)? Ja eller nej, enkel fråga. Du får gära vidareutveckla till vad du testat, när de va, om du sneat någon gång etc.


Drogers definieras av mig (och den följer vi här i denna tråd :p) all narkotikaklassad medicin och även droger som inte kan skrivas ut(gräs, Eva/Molly, spice etc)

Spana också in:


Axelinaaas: Ja
Då även en moderator har erkänt droganvändande kan jag också lika gärna erkänna.Rodnar

1. Cannabis (Grönt och brunt)
2. Orange Haze
4. Salvia (Inte kryddan)
5. MXE
6. Mefedron/Metadon. (Kommer inte riktigt ihåg vad kranen sa)

Detta var under perioden då jag var 16-19 år. Aldrig tagit något i min ensamhet, bara rökt i samband med fest/grillkväll med vänner. Sniffa gjorde jag bara 3 gånger, varav bara 1 gång var i samband med partaj, de andra 2 var någon föräldrar bortresta och man drog ihop några nyfikna för att "testa lite".

Cannabis och Orange Haze var behagligt att röka, det smög sig på rätt tydligt och sen så var man hög.

Salvia, MXE och Mefedron/Metadon slog till som en snyting. Sitter och sväljer pulverblandade snoret/blossar och snackar skit, sen pang så är du hög som ett hus. Salvian var inte värre än att man skrattade okontrollerat i 5 minuter innan man kom tillbaka. Huvudet var rätt segt i någon timme.
Mefedron/Metadon var TBH en riktig stämningshöjare. Man var störst, vackrast och bäst, halsade ren vodka som vatten och var vän med alla. (Faktiskt mitt bästa festminne är de 2 timmar jag var påverkad av den substansen innan jag gick hem)

Var väl ganska nära på att snea på MXE, men tack och lov så var man ganska behärskad och omgiven av lojala vänner som kunde prata lite vett i en. När man kom hem 22:00 hög som Eiffeltornet kunde man säga att man svept X antal öl och mådde illa. Hörde ett väldigt tjockt, statiskt brummande i 2 timmar när jag skulle sova. Mycket obehagligt. (Typ om man åker tåg X14, och strömmen försvinner några sekunder, innan den kommer tillbaka hörs ett väldigt tjockt brummande. Hittade inga videoexempel dessvärre.)

Det är runt 20-25 ensklida tillfällen jag tagit droger. Har inte tagit droger medvetet sen jag var runt 19. Råkade dra ett bloss på en spliff med hasch i på fyllan en gång när jag var 20, men fick reda på det dagen efter.

Efter det har jag inte varit i kontakt med det. Har kvar samma vänner som förr då man brukade droger, vi växte väl ifrån det.
Jag ångrar inget av det, men saknar det samtidigt inte heller.

Lavoisier:
Har haft tankar på att testa kokain och/eller LSD eller E också, men om jag verkligen kommer att göra det återstår att se.
Jag misstänkte just att du ville pröva mer och så hade jag rätt. Är det dock inte dumt att pröva på nämda droger? Kokain är ju en rätt tung drog. LSD är ju kanske inte det värsta att få i sig men det känns inte som en trevlig drog att få i sig, kanske. Kokain är iof heller knappast någon trevlig drog, de flesta är ju inte det schysstaste att få i sig.