Forumet - Har ej fått min mens på 3 månader

Har ej fått min mens på 3 månader

2860 0 14
Hej, skapade ett konto här nyss för att försöka få lite svar om mitt problem.

Jag fick först min mens när jag var 12 och har haft regelbunden mens (en månad) hela tiden. Nu är jag 15 och min mens är försenad två månader. Jag har ej haft oskyddat sex eller sex överhuvudtaget under denna perioden så jag är inte gravid.

Jag har läst att mensen kan hoppa över en månad ibland pga. stress, viktökning eller viktminskning. Jag har vart lite stressad pga mycket skolarbete, men egentligen inget allvarligt. Jag ringde till ungdomsmottagningen för ca 3 veckor sen och de sa att det var lugnt och mensen hoppar över en månad ibland men ifall det skulle ta längre tid skulle jag ta kontakt igen.

Nu har det alltså gått tre månader sen jag sist hade min mens och jag undrar om detta har hänt er någon gång? I så fall vet ni varför det kan bli så ibland? Eller har ni några andra förslag på vad det kan vara för fel? Jag är rädd att det är något fel med mina äggstockar/ägg och att jag inte kan få barn senare i livet.

Tacksam för svar.[smile]

Spana också in:

enhimmelskdrog:

vet jag väl
tror ingen på den här sidan kommer undersöka dig dock


Det har jag inte bett om, jag undrar hur det står till med andras mens och ifall det har hänt samma sak någon gång och om de vet vad det kan bero på. Om du har något vettigare för dig föreslår jag att du gör det och slutar kommentera..