Forumet - Har feminister svårt med humor?

Har feminister svårt med humor?

2111 0 22

Spana också in:


bertrimmarpåstjärt:
Nej, det var resten av PK-etablissemanget också förstår.

Men precis som att man kan skämta om 9/11 så måste man kunna skämta om våldtäkt också.

Jag vill inte ha tankekontroll.
Då får man skämta om det i slutna kretsar, inte så allmänheten ser det. Eller klart man får, men då får man förvänta sig att folk blir upprörda. Vill du förbjuda folk att kunna bli upprörda över saker? Det är ju du som vill ha tankekontroll...
bertrimmarpåstjärt: Själv tycker jag det är klockren humor, men en del i samhället vill som bekant kontrollera yttrandefriheten.
Vad är det som är klockrent med att de gör skämt av någonting som är fruktansvärt, som att utsätta en tjej för en sexuell handling som inte vill ha? Hur kul tror du det är att läsa såna "skämt" om man själv blivit våldtagen t.ex? Sluta vara så jävla självupptagen. Och vadå yttrandefrihet? Det står väl inte i någon lagparagraf att man har rätt att bete sig som ett arsel utan att få skit för det? 
Känner att det här är antifeminismen i ett nötskal - flippar ur när feminister talar om fenomenet vit kränkt cisman och tror att de pekar ut specifika individer, samt blir oerhört kränkta över att de inte får skoja om våldtäkt. 

Men jag förstår det, i en värld där tre femtedelar av alla tjejer i klassen inte varit med om sexuella trakasserier eller om jag inte löpte risk för att drabbas av det sekunden jag stack huvudet ur dörren hade jag kanske också känt att jag hade distans och privilegium nog att skoja om våldtäkt. Förstås.