Forumet - Har förintelsen existerat?

Har förintelsen existerat?

10291 0 1003

Spana också in:

KristalleN:

att förneka förintelsen trots alla bevis och människor som berättat om lägren (levt i dem) är sjukt ja


Snarare tvärtom, att tro på den sjukt orealistiska berättelsen om att man skulle ha gasat ihjäl 6 miljoner judar är absurt. Men om man är oförmögen att tänka själv och dra slutsatser förstår jag om man tror som du.
Förintelsen är den mest dokumenterade perioden i världshistorien... dokumenterad och erkänd av tyskar som själva utfört dåden.

Att så många personer bara skulle försvinna spårlöst och alltså inte blivit avrättade är det som är så osannolikt som att jag ens sitter här och skriver.

En konspiration om denna period skulle innebära säkerligen ett antal på minst 3-4 gånger så många som ska ha dött i koncentrationslägren ha kommit överens och skapat historier som stämmer överens så pass bra som dom gör.
Borde väl bevisa något när till och med judarna uttalar sig om att den så kallade förintelsen inte har existerat.
Dels lite roligt att judarna ska ha gasats med Zyklon B som i själva verket är insektsmedel.
Jävla mycket Zyklon B det måste gått åt..
Dels hur fan ska dem kunna ha öppnat gaskamrarna om Zyklon B gasen var kvar där inne. För det måste den ju för annars skulle ju hela lägret ha dött av gasen. Inklusive vakterna och höga befäl. Och det ville dem ju inte?
Dels siffran om hur många judar ska ha gasats ändras hela tiden. Både sjunker och stiger.
Vad är sanning och vad är lögn?
Iliaden:

Dels hur fan ska dem kunna ha öppnat gaskamrarna om Zyklon B gasen var kvar där inne. För det måste den ju för annars skulle ju hela lägret ha dött av gasen. Inklusive vakterna och höga befäl. Och det ville dem ju inte?


haha men snälla, det är väl det minsta problemet? hört talas om gasmasker kanske?

jag tycker det är hemskt när man sitter och säger att förintelsen aldrig ägt rum, när det finns folk som varit där & lyckats komma levande därifrån. Som kommit därifrån helt ensamma, sett sina familj & vänner dö framför ögonen på en. Men de hittar bara på kanske?
Åk till Auschwitz, så kanske ni får upp ögonen!

något av det värsta är ändå att så mycket antisemitism fortfarande lever kvar år 2009, det är helt ofattbart att man tänker som en idiot som levde i början på förra seklet.