Forumet - Har gjort en absolut förbjuden grej!

Har gjort en absolut förbjuden grej!

143 0 18
Hej,

Fick tidigare under kvällen, halvt med hennes tillåtelse tag i en tjejs mobil. Nu är det så att jag lite känslor för denna tjejen (mer om detta i :http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=313847) Oväsentligt för tråden egentligen men kan vara bra att läsa för den nyfikne.

Kunde hålla fingrarna borta från den under lång tid, men tillslut kunde jag inte hålla fingrarna borta och gick in på hennes sms. Kollade konversation snabbt mellan henne och en kompis som jag vet att det börjar hända lite saker emellan. Kollade egentligen bara de första sms noggrant och sen scrollade jag mest för att se hur mycket de hade sms. Fick inte reda på något farligt (fick höra den grejjen muntligt av båda efteråt).

Jag vet att det är mot alla konstens relations och kompisregler att göra så här och skäms sjukt mycket över det! Vill därför inte ha någon morallektion om detta här utan mer hjälp med efterföljderna.

Ska jag krypa till korset och säga som det till henne eller ska jag bara låta det vara och aldrig göra om det?

Spana också in:

lolol:

Ska jag krypa till korset och säga som det till henne eller ska jag bara låta det vara och aldrig göra om det?


Det är vanligt att man gör sådana här saker, har själv gjort det faktiskt. Om du har väldigt dåligt samvete. så berätta vad du har gjort. Annars tycker jag inte att du måste göra något speciellt faktiskt. Du verkar ha lärt dig av dina dumheter!