Forumet - har haft ett helvete den senaste tiden

har haft ett helvete den senaste tiden

885 0 14
Hej, har inte haft de så bra den senaste månaden, har haft ont i hela kroppen. Först började det med att jag fick ont i bröst korgen, och vid hjärtat, armarna, händerna, fingrarna. Var in till sjukhuset, och dom sa att det var muskelinflammation. Efter ett tag blev de bättre, gör inte så ont uppe vid bröstet, och hjärtat, längre kan bara komma huggningar och sånt ibland. Ett tag efter började jag få ont i magen, ungefär i navel höjden, de kan göra ont på både höger, och vänster sida och smärtan vandrade ner längre ifrån naveln så först trode jag att de var blindtarmen, eller nått liknande så åkte upp igen och dom sa att det var muskelrelaterat. Dom tog urinprov, och dom sa att de såg bra ut osv och att de inte var nåt med blindtarmen, utan muskler. Sen har de börjat göra ont ännu längre ner från buken ungefär där pubishåret sitter kan de börja svida/hugga ibland. Vad är det för fel på mig? känns inte som de kan vara muskler, smärtan kan vara så intensiv ibland, tror bara inte de e muskler, om nån vet vad de kan vara, snälla svara.

Spana också in:

kryssten:

Såg nyss att min avföring var väldigt ljus o_O skulle nästan säga att den va vit, tror de har nåt med tarmen att göra då.


Hej, jag tycker absolut du ska åka in igen. När du har smärta i buken och en sådan avföring kan det ha att göra med levern eller gallan. Tog de några sådana prover senaste gången du var där? Oftast tar man blodprov för att se leverns "status". Vet du om de tittade om du hade gallsten?
tack för svar, tänkte dra dit upp imorn, nej har inte tagit blodprov, än bara urinprov och de såg bra ut. men får bli att ta blodprov imorn då. dom har inte gjort nån större undersökning, bara tryckt lite på magen o sånna grejer vilket jag tycker är rätt konstigt, dom verkar vara så säkra på att det är musklerna vilket jag är rätt säker på att de inte är nu.