Forumet - Har haft lite flyt i veckan

Har haft lite flyt i veckan

157 0 16
Tisdag: Har två paket som jag hade hoppats att jag skulle ha fått senast idag. Hämtat det ena, kommer hem ser ett brev från Schenker, öppnar, läser - det är det andra paketet - som kom måndag. Log. La mig kl 14, vaknade kl 07 på onsdag.
Onsdag: Besiktnning MC utan anmärkning - visserligen räknade jag med det men ändå.
Idag: Ska köra till Gbg igen från en kompis i Bromölla. När jag är ca 1 mil från Laholm på RV 24 så är det en hel konvoj lastbilar som står stilla. På en enkelfilig väg. Jag kan med nöd och näppe klämma mig mellan bilarna och mitträcket och pustade ut, för hade jag inte kört om dom två lastbilar som jag körde om några minuter innan hade jag blivit ståendes där. Två timmar senare ungefär när jag är på E6 så hör jag trafikmeddelandet att trafiken på RV 24 mot Laholm står helt stilla. Jag börjar flina. Kommer hem. Ska få skatteåterbäring. Igen. För 6e eller 7e året i rad eller nåt.

Återstår att se imorgon om detta flyt håller i sig[love]

Nån mer som haft lite flyt i veckan?[bigsmile]

Spana också in:

Flytet fortsätter - men jag har haft lite "oflyt" - om man nu kan kalla det för det. För det första glömde jag mobilen i bilen - orkade inte gå o hämta den så har inte haft väckarklocka. Vaknade vid 09, som jag tänkte, men tyvärr somnade jag om. Var tänkt att jag skulle komma iväg vid 10 senast 11 eftersom jag ska köra MC till Malmö men nä...

Flytet däremot är med vädret. Soligt, varmt och relativt vindstilla. Helt jävla perfekt. Nu drar jag. Ciao, amigos.