Aviseringar
Rensa alla

Har han gått vidare så snabbt verkligen?


Ämnesstartare

Jo såhär är det. 
vi hade ett bråk för fyra dagar sedan angående en tjej som funnits i ett hörn för honom.. Han har nämligen sagt att detta är en tjej som han känner sen förr, men dom tog kontakt på badoo. Sen la dom till varandra på snap, och har skrivit rätt mycket med varann vad jag uppfattat det som. Vad jag fick reda på från just henne så har dom tydligen träffats medan vi varit tillsammans, men när jag då måste ha varit ifrån honom nån dag för att vi bråkat men liksom inte gjort slut. Men inte nog med det, denna tjejen skrev även till mig att hon tydligen har sovit över hos honom då till å med (!?), då undrar jag när/hur/varför... såklart. Blev helt såsig i huvudet när hon skrev det, och alla tankarna snurrade. Och självklart är ju risken stor att dem till å med (säkert) har legat med varandra. Varför jag tror det är mycket sannolikt, är för att jag fick höra av en gemensam kompis till mig och han att mitt ex då sen fyra dagar sedan från och med idag, han ska tydligen träffa henne nu till helgen. Jag tänkte? Har han gått vidare så fort?? Det kan inte vara logiskt överhuvudtaget imo. För senaste bråket då om denna tjejen, så slutade det med att jag packade alla mina kläder samt saker och drog därifrån, därav att jag sa att jag inte orkar relationen längre åså, och han vart helt förstörd och var ledsen och ville inte att jag skulle gå egentligen. Då är det väl ett tecken på att han innerst inne egentligen fortfarande älskar mig? Men ändå känner att det inte funkar längre heller eftersom han sen bad mig gå och att jag skulle lämna saker som är hans, såsom nyckel till lgh b la. Men frågan är om han faktiskt redan håller på med denna tjejen i och med att han inte försökt hört av sig till mig sen fyra dagar sedan. Har han redan fått känslor för någon annan så fort trots att han grät och var helt knäckt när jag skulle dra för bara fyra dagar sedan!! What? Eller är detta kanske något tillfälligt kap för att glömma bort mig? Eller kan det vara så att de har skrivit rätt seriöst med varandra under ett tag, till å med under vårt förhållande. Jag får så mycket tankar som snurrar. Så done texting from me. Men vad skulle ni säga kring detta? Vad tror ni detta rör sig om?? Att han faktiskt kanske redan försöker glömma mig nu redan, fastän det gått fyra dagar enbart. 
Skriv era spekulationer.


   
Citera
Ämnesetiketter

Gör bara slut med den där snubben, han älskar ju inte ens dig. Om du är ihop med honom, gör slut. Sen så skiter du i vad han gör, han är ett kräk.


   
SvaraCitera
YungG

Grabben är dum i huvudet och vad det låter som är han också ordentligt omogen. Du bör inte spendera din tid med någon som leker med dina känslor, slutar aldrig bra.


   
SvaraCitera