Forumet - Har han tappat intresset?

Har han tappat intresset?

1425 0 40
Det är såhär: Jag träffade en kille för några månader sen på fest, vi strulade, och bytte msn och sms. Efter det smsade vi i flera månader och pratade på msn. Tillslut träffades vi och efter det var vi med varandra flera gånger, hemma och på fest! våran relation utvecklades mer och mer och tex. när vi var med varandra höll vi i handen, myste, kramades osv=) vi var/är på G.

Men jag har varit lite osäker på om killen är rätt för mig, men jag gillar han jättemycket! MEN nu känns det som att allt rinner ut i sanden =O tidigare smsade vi VARJE dag, och han jagade mig som en tok! nu på senare tid har jag även jagat han, och nu är det nästan BARA jag som smsar (någon gång i veckan), det är bara jag som föreslår om vi ska hitta på nått oså.... men när jag hör av mig verkar han jätteglad över att jag hör av mig! Nu är det flera veckor sen vi sist sågs och han hör fortfarande inte av sig. känns väldigt förvirrande, tror ni att han har tappat intresset helt och hållet? ska jag skita i han eller fortsätta att jaga?!!

Spana också in:

enhimmelskdrog:

fråga honom


jaajo, jag har tänkt ta upp det rätt länge, men har som aldrig vågat ta steget... är väl ganska blyg tyvärr :SVincenco:

jaga efter en ny istället


Tro mig, jag har försökt! eller försöker att fara ut på fester osv, men vart träffar man på killar egentligen? På fest? Finns det ingen annanstans? ge tips!!!Fagerjärn:

Han låter för övrigt ganska ointresserad, som inte hör av sig på flera veckor.


Oooja, jag vet! håller med till 100%.. jättejobbigt, speciellt när han ofta avslutar våra samtal med "vi hörs! pusspuss[smile]" jag blir lite förvirrad..Chickfactor:

han fick det han ville ha och bryr sig inte längre om dig:F


vaddå, vi har inte haft sex precis! var mys allt han ville ha??! eller vad ville han ha? vad vill han ha?
sunshin3:

tror ni att han har tappat intresset helt och hållet? ska jag skita i han eller fortsätta att jaga?!!


Är med om nästan samma sak och har försökt analysera det hit och dit.. Jag tycker du borde prata med honom.. Är det så att han tycker d känns fel kanske han inte kommer säga det rakt ut men du kommer nog att förstå vad han menar ändå.. Det behöver inte vara så heller. Jag och "min" pratade ut om det och d handlade om att vi båda hade gjort varandra osäkra och ingen av oss ville va för på.. D kan bero på mkt..
sunshin3:

Det är såhär:


Jag är i liknande situation som dig...
ni har alltså inte haft sex men setts många gånger?
Hursom så är jag rädd att ja han har tappat intresset, om inte det funkat att jaga honom testa med något annat som:

säga att du träffat en ny
säga att du gillar honom och inte vill att det ska rinna ut i sanden
bli helt off