Forumet - Hår hår hår

Hår hår hår

1201 0 30
Innan jag gick ner till turken och klippte mig så hade jag relativt långt hår, och det positiva var att jag alltid vaknade med "bra hårstil" Alltså att mitt hår alltid såg ut som att jag stått och fixat med det. Dock hade jag inte klippt mig på länge så jag bestämde mig för att klippa ner det lite "toppa håret" tror jag det kallas. Så jag förklarade noga för frisören om mina önskemål. Men dock, för andra gången, så klippte han håret mycket kortare än önskat. Dessutom så frågade han mig "Var det inte din syrra som var tjock?" wtf? Vad är det för en fråga? Tips: Klipp er inte hos turkar (no offence)

Så nu har jag kortare hår och vaknar inte med lika perfekt hårstil på morgonen. Iaf, någon som vet om det kallas någonting med folk som alltid har "fixat" hår utan att ha gjort någonting med det? (Har googlat men hittar inte) Och någon som vet varför det är så? Att vissa alltid har perfekt hår hela tiden?

Spana också in:

Schism:

Det där hände mig tre gånger i rad. :/


Fyfan. Har märkt nu att jag passar mycket bättre i långt hår. Speciellt eftersom det är då som håret fixar sig av sig själv, och det är ju uber.
Gäller väll att vara extra hård. Man kanske måste gå så långt att säga "om du klipper mer än vad jag sagt så tänker jag inte betala" fast det kanske inte funkar.. man måste väll betala ändå. Nåväl.hjortpojken:

hahaha [love][love] stördaste frågan att få hos frisören.

btw. frisörer klipper alltid mer än man ber dem om.


Han frågade innan dock om min syster har varit där. Så sa jag ja. Så frågade han hur gammal hon var. Så sa jag hennes ålder samt min följt av några sekunders tystnad. Sen helt plötsligt så frågar han "Hon är tjock va?" jag ba: "äääh.. nä inte direkt" Skum snubbe
Nåt liknande hände mig när jag klippte mig hos en arab, han gjorde en helt annan frisyr än vad jag ville ha. Jag sa att jag ville ha uppklippt, Men han klippte det kort och runt, Usch det var verkligen skitfult.

Nu när jag tänker tillbaka undrar jag varför jag ens betalade, han borde inte fått ens en krona för att ha förstört mitt hår. [mad]
senap123:

Så nu har jag kortare hår och vaknar inte med lika perfekt hårstil på morgonen.


Vi män ska ha snaggat hår för tusan!
antar att du är en pojke [cute]

senap123:

Klipp er inte hos turkar (no offence)


Syrianier ftw [cool] gillade dem som klippte mig när jag bara hade kört hår förr :) (de kanske var Iranier minns ej)
men jag snaggar mig själv nuförtiden så slipper man pröjsa :)
Ingemarsdotter:

Jag gör det jämt, och det blir lika rakt som hos frisören. Ha två speglar och en riktigt riktigt skarp sax Billigare, roligare och man kan bli stolt när man får komplimanger och frågan var man klippt sig


Kanske gör det nästa gång ist för att gå till frisören, tack för tipsen. [smile]

*googlar om hur man klipper håret själv*
Jag känner igen mig delvis i de som du skriver. Men jag brukar inte lägga frisörens etniska bakgrund på minnet. Men generellt sett så är faktiskt invandrare populära i dom kretsarna.

1. Varför klipper du dig hos någon som du inte har förtroende för?
2. Varför signalerade du inte innan de blev för kort?
3. Nästa gång, klipp dig hos någon som kan förstå svenska?


Dold text: Du låter som en hårdrockare som svurit en ed att aldrig klippa sig, du kan andas ut. De växer ut om du inte närmar dig 40. - Inga krokodiltårar.

Lyssna på UM:s förnuftigaste kvinna, vacker är hon också.

Ingemarsdotter:

"Vill man ha något ordentligt gjort, så gör man det själv.."


Handen på hjärtat, hjärtat. Jag instämmer. [blush] [love]
Crypto:

men jag snaggar mig själv nuförtiden så slipper man pröjsa :)


När jag var 15 och yngre snaggade jag mig hela tiden för att man såg huliganig ut samt billigt med egen rakapparat blabla, men nu har jag växt ifrån snaggat hår, tråkigt som fan med det. Ser bättre ut i långt ändå [smile]

Ingemarsdotter:

Jag klipper mig själv


Aa men nu är det inte så många som kan klippa sig själva haha.


Lejonhjärta:

1. Varför klipper du dig hos någon som du inte har förtroende för?
2. Varför signalerade du inte innan de blev för kort?
3. Nästa gång, klipp dig hos någon som kan förstå svenska?


1. Orkar inte gå till olika frisörer, lite halvt social fobi mohaha. Fast nästa gång ska jag byta, orkar inte gå till han igen.
2. För att jag helst undviker konflikter och sånt, sen vet man aldrig vad han kan ta sig till. "aboo len jag klippa skit bra jag doda dig"
3. Han pratade flytande svenska med lite arabisk brytning =)