Forumet - Har inga bröst!

Har inga bröst!

1025 0 18

Jag skäms så himla mycket. Jag är 16 år och har absolut inga bröst, är nästan helt platt. Bara bröstvårtor nästan :( Jag skäms så sjukt mycket! Och varje gång jag myser med en kille och jag och han ligger och smeker varandra så tar jag alltid bort hans händer ifrån mina bröst pgr av att jag skäms. Vill inte ens  ta av mig tröjan. Och vill inte ens gå med bikini på sommaren eller nånting. Jag tänker alltid att tänk om jag aldrig kommer få någon kille bara för dom och är det konstigt om jag tar bort killens händer där ifrån? Det finns ingenting som jag skäms över mer en det här. :( 

Spana också in:

Det är så himla konstigt hur vi människor ogillar delar på oss själva och hela tiden måste jämföra delar med andra. Egentligen borde vi uppskatta det som känns skönt och positivt, inte oroa oss och tänka för mycket. När människor är nära varandra och känner någon slags kemi så ska inga tankar avbryta det, ta på varandra, njut av det du får och det du ger till någon annan så hen får känna njutning. Tänk vad fint det är att ge sig själv för en stund till någon annan i utbyte mot lite av den personen. Här behövs ingenting annat utöver kroppar.

Jag har ganska små bröst men jag har ändå lyckats få människor med helt andra preferenser att gilla min kropp och mig i helhet. Det handlar inte så mycket om din uppfattning om din fysiska kropp, det bygger mer på den mentala bilden du har av dig. Så om du tänker "mina bröst är alldeles för små" och liknande, då blir det så i ditt huvud. Du borde istället tänka på det som du tycker om med dem. T.ex "Skönt att ligga ner på rygg.." eller att du kan gå runt i t-shirt och tunna tröjor utan att någon liten moppepojke kraschar in i en vägg och dör.

Positiv syn på sig själv = positiv syn på livet = positiv syn på andra = glada människor = du blir glad.