Forumet - Har ingen tur

Har ingen tur

241 0 13
Det känns som om jag har otur hela tiden när det gäller vänner. Så fort jag bli nära vän med någon så lömnar dem mig efter ett tag. Jag fattar inte varför jag är hur trevlig som helst. Känner mig konstig och äcklig. Vad har jag gjort :( gråter eftersom mitt liv är så misslyckat

Spana också in:

Har en kompis som en person som ALDRIG skriver först och eftersom jag inte orkar skriva hela tiden så tror hon att jag har ''lämnat'' henne osv. Men det stämmer ju inte överhuvudtaget.. Så det kanske är de som är felet? Att dina kompisar inte vill tex skriva först hela tiden vilket leder till att du känner dig ''hatad'' och övergiven.

sluk: Har en kompis som en person som ALDRIG skriver först och eftersom jag inte orkar skriva hela tiden så tror hon att jag har ''lämnat'' henne osv. Men det stämmer ju inte överhuvudtaget.. Så det kanske är de som är felet? Att dina kompisar inte vill tex skriva först hela tiden vilket leder till att du känner dig ''hatad'' och övergiven.
De slutar snacka med mig. :(

sluk:
Isåfall så kan du alltid prata med dom och kolla  vad du har gjort för fel och säga att det inte var med flit. Det mesta brukar bli bättre när man har pratat om problemet.. Hoppas det hjälper!
A precis iförsig! Du har rätt! Tack!♡♡♡♡♡♡du är så trevlig gillar dig! ♡♡♡♡♡