Forumet - Har ingen vilja

Har ingen vilja

468 0 17
Nu är det så att jag är en rätt så bossig person i vanliga fall, men när jag är med personen jag gillar så försvinner allt det. För mig spelar det absolut ingen roll vad vi gör och jag kommer inte på något som jag vill göra heller. Min vilja försvinner ._.

Det är antagligen för att jag gillar honom så mycket eller något sånt, men det är ett problem. Det måste bort, annars kanske jag förlorar honom >.<
Jag vill verkligen få min vilja tillbaka, någon som vet hur det ska gå till? ._.

Spana också in:

unitard_:

men alltså.. jag vill inte vara bossig, men jag vill ju ha lite vilja iaf. han säger att jag är som en vägg >.< Att jag aldrig bestämmer eller säger vad jag vill.


Men ta besluten själv någon gång då? NÄr du väl har varit en förut så kan du väl vara det igen. Frågar han vad ni ska äta så ta det du känner för? [tard]
Harpyja:

Men ta besluten själv någon gång då? NÄr du väl har varit en förut så kan du väl vara det igen. Frågar han vad ni ska äta så ta det du känner för?


Men det är ju det som är problemet. För mig spelar det ingen roll, jag vet inte. Jag är nöjd bara jag är med han, sen skiter jag i allt annat.
unitard_:

Men det är ju det som är problemet. För mig spelar det ingen roll, jag vet inte. Jag är nöjd bara jag är med han, sen skiter jag i allt annat.


Men sluta att skita it då. Du får väl anstränga dig om han tycker att du är som en vägg. Du skiter väl inte i om han tycker att du är tråkig och sådär? Så då får du ju ta och välja också.
unitard_:

Ja, jag kommer anstränga mig väldigt mycket. Jag vet faktist inte hur man skulle kunna hjälpa, tänkte att nån kanske hade nåt råd eller så.


Well enda rådet jag skulle kunna ge är att du hela tiden stannar upp och verkligen tänker efter vad DU vill när han frågar något.