Forumet - Har inget liv :(

Har inget liv :(

1525 0 25
Tjena!

Är en kille på 15 år, ser rätt bra ut, snygg kropp osv, många polare, bra betyg, inga problem med flickorna ;p Men jag vettefan vad jag ska göra med mitt liv. När jag kommer hem från skolan liksom är typ det första jag gör att sätta mig vid TVn eller framför datorn. Jag vill fan bli en roligare person, en sån som typ är ute med polare hela tin och gör saker liksom, men på samma gång vill jag ändå inte. Jag tycker typ mina polare är fett dryga att va med, men på samma gång vill jag inte ba sitta hemma. Bor jävligt illa till också vilket bidrar till att jag inte kommer ut så mkt. Jag vettefan vad jag ska göra på fritiden helt enkelt? Funderar på att skaffa gymkort, ev. börja på nån sport igen (kankse amerikansk fotboll) men på samma gång vill jag inte ;s för jag har blivit en så sjukt lat person. Jag vill förfan dra ut och hänga med polare, festa osv men av någon anledning blir det inte så :( Finns det någon därute som kanske kan sätta sig in i min situation och som kanske har några tips?
Tacksam för svar ;)

Spana också in:

mopsen:

Nu den senaste tiden anser jag att jag har gjort det mesta (utom drogen, DON'T DO IT, MAN).


Redan testat ;p

Kakaoxo:

skaffa nya polare då


Vart fan hittar man dom då? ;p bor typ ute på landet

Sendjil:

jaha okej.. dina polare verkar inte vara de bästa precis.. men har du en tjej ? så kan du ifs umgås med henne mer på vardagar


Nej, det värsta är att jag vill ha en tjej så sjukt gärna. Men jag är inte ute och träffar nytt folk så ofta så jag vettefan hur jag ska göra :(
waxxyy95:

Funderar på att skaffa gymkort, ev. börja på nån sport igen (kankse amerikansk fotboll) men på samma gång vill jag inte ;s för jag har blivit en så sjukt lat person.


Men vafan ? Skyll dig själv isf och sluta gnälla.
Man måste anstränga sig om man vill komma nånvart här i livet.


waxxyy95:

Jag tycker typ mina polare är fett dryga att va med, men på samma gång vill jag inte ba sitta hemma.


Det är bättre att sitta hemma i tevesoffan än att umgås med dryga människor. Eller inte?[confused]
Du har två (riktigt dåliga) alternativ, och du väljer förstås det som känns MINST dåligt. Det förstår jag ju. Men vad jag däremot inte förstår är varför det är bättre att umgås med en bunt dryga typer än att vara ensam/alt med familjen. Det borde vara tvärtom?
menmen...jag förstår mycket väl att man vill umgås med andra (i sin egen ålder) Det blir bara så fel när man väljer att göra något som man själv inte mår speciellt bra av. För jag tror knappast att du gillar att umgås med de där dryga människorna. (vem vill umgås med dryga människor!?)

Ryck upp dig och ta tag i ditt liv. Skapa det liv som du själv vill ha! Var inte så jävla lat[no-no]