Forumet - Har inte haft något riktigt förhållande

Har inte haft något riktigt förhållande

422 0 23
Tjena!
Vill bara säga så att man situationen är sådan att jag är mellan 15-17 år gammal och kan beskrivas med orden där jag som person gillar sporta där kampsport samt löpning är utav de största intresse områden. Jag festar inte eller dricker eftersom de strider mot min egen moral, för att kunna upprätthålla min kondition.


Jag är social i de flesta scenarion (beroende om personen ska hålla käften hela tiden är det lite svårt), jag ägnar min tid med att jobba efter skolan cirka 2-3 gånger per vecka och resten plugga/spela.


Min bekantskapskrets är normal, men själva verket har jag inga riktiga vänner så därför är jag mestadels ensam med föga kontakter med tjejkompisar. Brukade hänga på Playahead förut men nu är detta nere och Facebook ses inte som relevant för mig.


Slutligen har jag inte haft ett riktigt förhållande, jag var "ihop" med en tjej när jag var 10 år gammal cirka och kan ej ses som något seriöst men hur ska jag gå tillväga för att kunna skaffa en flickvän?

OBS: Inom skolan samt jobbet finns det ej intressen områden, så utgå inte från att det kommer gå därifrån.


Mvh

Spana också in:

Har inte lärt mig citera än så därför besvara frågorna här:

Macktorsken: Med det vill du framspråka?

Semi: Anonymitet kallas det.


Seriösa inlägg är en viktig faktor för att kunna skapa ett välmående forum där man ska komma med något relevant där nästan 90% inte gjort. Om ni vill tramsa kan ni kolla bort, jag har ett problem och vill gärna ha hjälp med att lösa detta problem om det nu går.
Orah:

Seriösa inlägg är en viktig faktor för att kunna skapa ett välmående forum där man ska komma med något relevant där nästan 90% inte gjort. Om ni vill tramsa kan ni kolla bort, jag har ett problem och vill gärna ha hjälp med att lösa detta problem om det nu går.


Hahahaha [love]
Semi:

Ah, så du menar att din personliga integritet ligger helt i om du är 15, 16 eller 17 år gammal.


Hans kompisar kanske hittar hans inlägg och misstänker att det är han. Låt oss säga att han är 16. Om han skriver att han är det, så kommer de vara ett steg närmare till att förstå att det är han. Men om han skriver 15-17, är ju sannolikheten att hans kompisar hittat just honom mindre, eftersom detta täcker ett större urval av pojkar i Sverige med normal umgängeskrets som saknar flickvän.
framtidstron lever:

Men om han skriver 15-17, är ju sannolikheten att hans kompisar hittat just honom mindre, eftersom detta täcker ett större urval av pojkar i Sverige med normal umgängeskrets som saknar flickvän.


Shit, läskigt. Om han skriver att han är 15-17 så kan han vara typ 100 000 pers men om han specifierar till te x 16 så är det bara 30 000 pers! SINNES
Semi: Det är inte relevant och jag ville inte framföra detta heller, håll dig till ämnet eller flytta till Fragbite.

Kan även säga att jag kör en VPN på Anonine som rensar loggarna så IP är inte min därför kan inte UM lämna IP till exempel RPS, men för helvete håll dig till ämnet framtidstron lever ville bara förtydliga det jag menade.

EDIT: Enligt Ratsit eftersom du var intresserad:

1992: 130 832
1993: 124 828
1994: 119 247
Orah:

Orkar inte argumentera med småbarn, till er övriga om ni har några konkretta lösningar så skriv bara jag läser ändå men besvarar inte.


Jamen grejen är att du är antingen:
1, ett troll
2, en fasansfullt udda ung man som behöver sätta fötterna på jorden. Hallå hallå, jag anropar försvunnen astronaut. Liksom.
framtidstron lever: Varför ska jag trolla för och varför ska jag vara olik den stora majoriteten av ungdomar, försöker få seriösa svar medan ett par människor skrivit riktiga svar. Om man ska skriva något ska det vara för att hjälpa och inte fördriva tiden eller få mer inlägg.