Forumet - Har inte kommit in i klassen

Har inte kommit in i klassen

221 0 16
Tjena, har ett problem som uppstått på senare tid.

Började i gymnasiet förra året och tyckte att min klass var riktigt bra till en början, kom överens bra med alla och allt var frid och fröjd. Men sakta men säkert började det dyka upp events som man inte var bjuden till. Jag kände att jag började hamna aningen utanför gänget som umgicks och festade på fritiden trots att jag hade varit en del av det ett bra tag. Att se album och så vidare dyka upp på Facebook och inse att det var en fest i helgen som inte var bjuden på är inte särskilt roligt. Och missar man en fest blir det lätt så att man hamnar i en nedåtgående spiral som är svår att ta sig ur. Jag kanske agerar fel när jag inte konfronterar vissa och frågar varför man inte är bjuden men det känns så jävla fel.

Det är verkligen jobbigt eftersom jag umgås med många i skolan och trivs där men sedan när helgen kommer är det ingen som ringer.

Jag undrar vad man kan göra för att komma in i klassen igen?

Spana också in:

Va i samma situation som dig (dock hängde jag med andra människor från andra skolor), men jag va bra kompisar med mina klasskamrater, men vi träffades aldrig på helgerna. Men så en dag så ringde jag upp dom och fråga ifall dom ville gå ut, och poff... Nu träffas vi varje helg [cheers]