Forumet - Har inte råd med gymkort men vill ha...

Har inte råd med gymkort men vill ha...

634 0 23

Spana också in:

Barnbidrag:

Vad kostar ett gymkort?


på tok för mycket än vad det är värt... på f&s så kostar det runt 1400kr för en termin. Då måste man ju utnyttja alla maskiner maximalt, jag har fått ett provapå 3ggr-kort där för 150kr, och jag e bara ute efter å bränna kalorier, så står på en trampmaskin i kanske 40min. Då är det mer värt för mig å köpa hem en maskin istället.
Observator:

Jag är långt ifrån expert, men det borde väl finnas en hel del övningar som du kan utföra med hjälp av kroppsvikt/vardagliga objekt för kroppens samtliga muskelgrupper? Eller är jag helt ute och cyklar?


Det klart att det går till en början, men iom att man måste öka belastningen med tiden så kan det bli problematiskt. Och TS är ju tydligen ute efter större muskler och då behövs det i regel lite vikter åtminstone.
paras:

stora biceps!! så jag kan spänna mer!! Räker det att göra armhävningar??? ge tips snälla för jag har ine råd att pröjsa 1500 kr på gym!


Mitt gymkort kostade 3100kr för ett år vilket jag tycker är bra för stort urval av maskiner och vikter. har tränat där 6ggr i veckan sedan december ^^ hur byggt en hel del.

Men köp hantlar kostar väl sådär 300kr.

men som ovan sa finns en skit bra chin up bar på stadium för 300kr

[bigcheers] gl mate