Forumet - har inte rakat benen

har inte rakat benen

11433 0 76

Blivande_japan:

kanske borde prova det!

i armhålan får jag inga röda prickar å sånt, jag är bara så jävla torr och skör i huden, men det har blivit mycket mycket bättre nu när jag använder den där rakkrämen.

försöker att inte raka mig för ofta under armarna heller. kan leva med stubb, men när det börjar bli långt känns det onice att behöva se det.

jag har jättekänslig hy, får eksem av att raka och av de flesta deodoranter. 
jag brukar inte tänka på att raka mig, kanske för att mitt kroppshår inte är så framträdande. får höra av hårmotståndare att jag inte behöver raka mig/passar i hår.

Spana också in:


amsi:
kör med en med aloe vera( säkert syntetisk skit) från rexona, fast tycker nästan att den luktar lite svett.

ah, har också haft den

tycker den är typ som alla andra, inte mer snäll än ngn annan med andra ordelverpigen:
men du har inte lika jobbig hud som jag? har typ alltid pormaskar i hela ansiktet + får djupa finnar lite här och där när karma känner för att vara 1 bitch helt omotiverat. läst på internet att vissa typ OMG MIRAKELPRODUKT och andra är mer "meh". bör jag köpa denna. rådgiv mig nu.
har mkt pormaskar, dock tkr jag masken mest hjälpt mot att motverka finnar jag brukar få, brukar dock bara få ytliga finnar i ansiktet

jag har

vsg horar ut

cDfWa4k.jpg


älskar att det alltid skapas trender i gruppchatten med mina kompisar. om nån skickar en grimas - så skickar alla andra också. bild på det man äter nu? bild på det man gör nu? på ens ben? på när man går ner i brygga istället för att plugga? på när man rynkar pannan för att visa ett myggbett? på när man var bebis? alla andra också!! Hjärta