Forumet - Har jag bränt mina broar med honom?

Har jag bränt mina broar med honom?

192 1 3

Hej! Behöver få ett nytt perspektiv på situationen.

Jag går på Folkis där alla kommer från olika delar av landet. Vi har samlats 30 pers i en liten stad, där vi bara umgåtts med varandra under ett halvår.

Vissa är helt inriktade på utbildningen och gör ingenting annat. Jag och ungefär tio andra har haft som vana att gå ut varje helg och festa. Det har alltså blivit ett "festgäng" som ses och förfestar varje fredag. I det här gänget finns min bästa kompis, och hennes killkompis som är kär i henne (vilket alla vet om). Men hon är KK med en annan kille i festgänget, som är hans bästa vän. Hennes killkompis som är kär i henne, låt oss kalla honom A.

Jag var fram till för en månad sedan oskuld (jag är 18, yngst i klassen). Men en fredag när vi varit ute så sms:ade A och frågade om jag ville komma över (vi bor på samma ställe). Det slutade med att vi hade sex. Han vet fortfarande inte att jag var oskuld, och det kommer han inte få veta heller. Han är fortfarande intresserad av min kompis, och även om jag börjat tänka på honom på ett annat sätt än innan så är jag absolut inte kär i honom. Så det kommer inte hända igen.

Problemet är att jag har haft känslor för en annan kille i klassen, som är tydligt intresserad av mig och som inte är med i festgänget. Han vet inte om att det hände med A. Låt oss kalla den här killen R. 

R är 25 och ganska speciell vad det gäller förhållanden. Han vill gärna att hans tjejer ska vara oskulder till exempel, även fast han vet att det är orimligt att vilja det. Men han vet att jag är oerfaren. Nu har det börjat bli seriöst mellan oss och jag har börjat få känslor för honom, även fastän inget har hänt än. Båda går runt på tå och vågar inte ta första steget, men han har visat på många sätt att han är intresserad av mig. Jag är dock inte helt säker på om han vill ha ett förhållande eller bara vill ligga, men det har funnits tillfällen till det senare som han inte har tagit (t.ex. när man sitter fulla i soffan och kollar på film hemma hos honom).

Hur som helst. Det är klart att jag som är ung vill följa mitt hjärta, och se var det leder med R. Men han är tyvärr en sådan som gärna pratar, och chansen att någon av de 30 personer som han skulle kunna berätta det för har hört om mig och A är alltför stor. Ifall jag skulle göra det.

Och detta är människor som jag kommer jobba med efter skolan, så jag har inte råd att få dåligt rykte bland dem. Men om jag vill att något ska hända med R (att vi eventuellt ska kunna ha ett seriöst förhållande) borde jag...

1. Berätta för honom om A. Att det var min första gång, och att jag inte känner någon för A utan bara för R

2. Inte säga något utan bara "go with the flow" och ta risken att han får reda på det efteråt

3. Helt ge upp alla tankar på R eftersom det är för sent, pga det som hände med A

Tacksam för svar!!

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:

har aldrig pratat med partners om tidigare sexpartners. pga vem bryr sig egentligen. detär obekvämt att tänka på att ens partner idkat otukt med andra så drf är detbra att låtsas som att det intefinns. varför skulle folk prata om att du och denne A legat. om killen du gillar får veta kan du berätta då, annars är det helt onödigt. tycker jag

"Och detta är människor som jag kommer jobba med efter skolan, så jag har inte råd att få dåligt rykte bland dem. "

Du kanske skulle tänkt på detta innan du bestämt dig för att
1. festa varje helg med dom
2. ligga/kära ner dig med någon/några av dessa personer

För övrigt förstår jag inte hur R verkar tänka. Men om du gillar honom, kör på.