Forumet - Har jag en chans på min bästa vän som också är en tjej?

Har jag en chans på min bästa vän som också är en tjej?

1013 0 4
Under nian och början av gymnasiet var jag galet kär i min bästa vän, som är en tjej precis som jag. Jag gick konstant runt och letade efter tecken på att hon kunde vara bi eller lesbisk, och jag hittade faktisk en hel del som pekade på det. Dock insåg jag efter ett tag att hon antagligen skulle sagt det till mig i så fall vid det här laget, eftersom vi var såpass bra vänner och hon redan visste att jag var bi. Jag bestämde mig för att gå vidare, och släppa henne.

Nu går jag i tvåan på gymnasiet, och för ett tag sedan pratade vi om sexuella läggningar och hon sa att hon inte visste om hon var hetero eller inte. Hon har aldrig varit kär i en tjej, men tycker att tjejer är snygga och kan hångla med dem på fester osv.

Nu i helgen var vi på fest tillsammans, och ni kan gissa vad som hände. Jag var full för första gången och råkade hångla med lite olika personer, bland annat henne och mina andra två bästa vänner som också är tjejer. Första gången jag hånglade med henne var på sanning eller konka, och vi råkade hångla jättelänge, så länge att de andra sa "nämen nu får ni lägga av!" och "det där var lite väl länge för sanning och konka!"

Senare på kvällen hånglade vi igen, och den här gången stod vi hur länge som helst och kysstes. De andra sa att vi säkert stod där i nästan en timme. Hon kysste mig på halsen och gav mig sugmärken, jag tror att jag tog på hennes bröst och rumpa (det är väldigt dimmigt) och jag minns att flera gånger kollade vi på varandra och log brett och kysstes igen. Jag minns också tydligt att hon flera gånger sa att jag fick henne att tveka på hennes sexuella läggning.

Ännu senare på kvällen satt vi utomhus, och jag satt i hennes knä. Det var nu det blev ännu mer intimt, och det hela kändes väldigt seriöst på något sätt, det var liksom inget lekfullt över det hela. Vi båda stönade lite och jag var i alla fall sjukt tänd på henne.

Frågan är nu bara, kan detta betyda mer än bara vanligt fyllehångel? Jag vet att hon brukar hångla med folk på fester och hon har själv sagt att hon ofta blir "fyllekåt" och kan hångla med nästan vem som helst. Jag tänker bara på det faktum att vi höll på så länge, jag menar mina andra vänner kysste jag i kanske någon minut, men jag och hon höll på så länge att till och med andra runt omkring reagerade. Och även om detta inte betyder att hon är intresserad av just mig, betyder det att hon är intresserad av tjejer? Jag undrar bara om jag har en chans, men vet ändå inte om jag är beredd att riskera vår vänskap...

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Släpp det där "vill inte riskera vår vänskap". Gillar du henne så gör du, hade du verkligen pallat vara "bara kompis"? Det kanske bara slutar med att ni inte är någonting alls i så fall. Hon kanske inte gillar dig tillbaks, och då är det ju som det är. Men tänk om hon gör? Rullar ögonen

Spana också in: