Forumet - har jag fått en könssjukdom?

har jag fått en könssjukdom?

2290 0 18
För ungefär en vecka sen, (6 dagar) hade jag oskyddat sex med mitt ex.. vilket var dumt. Och nu tror jag att jag blivit gravid, eller har en könssjukdom!

Min mens slutade den dagen vi hade sex, och efter någon dag hade jag fått flytningar, vilket jag annars inte får. Och nu har jag även fått klåda i underlivet och det svider när jag kissar..

Han har dock varit utomlands och säkert haft sex med 150 andra tjejer eftersom vi gjorde slut dagen innan han åkte. Blä säger jag bara. Ångrar mig extremt nu!

Så tror ni jag fått någon könssjukdom eller blivit gravid?

seriöst nu, är sjukt orolig.

Spana också in:

Troligtvis en köns sjukdom. Det är så det går när man bedriver hor.
Om du däremot har blivit gravid så bör du föda barnet. varför döda ett barn för att du har gjort bort dig (totalt).
Jag vet att det är hårda ord men jag hoppas verkligen att allt går bra för dig.

Och flicka lilla. du är 15år! varför kasta bort allt!?

Youtube video

i denna video visar en man hur en abort går till:
Man för in en slang in till barnet i magen och använder hög-tryck-sugning för att krossa den späda kroppen på fostret och suger upp bit för bit om barnet är för stort för slangen.
Sedan skrapar man bort eventuella rester som kan ha fastant i modern med en skrapa (tex. navelsträngen, ben & hud rester, kroppsdelar. ect)
emapema:

fy på mig. Ångrar mig verkligen nu, vilken ångest.. nej blä fy..


Nej, tänk på att du inte har gjort något fel. Att ha sex är något vanligt och och ja det var dumt att inte använda kondom men man gör misstag ibland. Gå bara till ungdomsmottagningen så ska du se att allt kommer bli bra igen.
emapema:

gravid?


emapema:

För ungefär en vecka sen, (6 dagar) hade jag oskyddat sex med mitt ex.. vilket var dumt.


emapema:

Min mens slutade den dagen vi hade sex,


har du regelbunden mens och den pågår i ungefär en vecka så är det inte förns typ igår eller idag som du har ägglossning vilket borde innebära att du inte kommer bli på smällen men riktigt säker kan man inte vara.