Forumet - Har jag fått ölmage?

Har jag fått ölmage?

1923 2 20

image_1.jpg

image_0.jpgimage.jpgFick höra ute på krogen att jag fått ölkagge och lovehandles. Själv tycker jag att jag är rätt slimmad. Har dock börjat fundera, kanske stämmer det? Vad tycker ni?

Kommentarer (5)

  1. La upp en bild i kläder eftersom jag oftast har det på mig haha. Sen måste jag väl erkänna att jag håller in magen lite.

  2. Släpp ut magen så får vi se ölkaggen i dess rätta storlek.  Mycket glad

  3. Här är en bild från i sommras som jag inte håller in magen på. Rätt platt ändå från bröstmuskler och neråt. Så håll käften!

  4. Älskar att det är olika personer på varje bild och att man hittar dem överallt på nätet

  5. Slimmad kan du ju glömma att du är. På den sista bilden verkar du ju inte ha så stor ölkagge förvisso men du har en jävligt bred röv, lovehandles, o begynnelsen till hängpattar. Väger du 108 kg så skulle jag rekommendera dig att gå ner till 75 kg om du är 185 cm lång o motionera mer.

Senast ändrad 9 Jan 2014, 10:59 av Exner
Tråden har 20 svar. Sortera efter:

ja.

Har du festat hårt sista tiden? Du har snygga lats men jo några lovehandles har du allt på g. Tagga ner med bärsen ett tag om du vill undvika det.

Spana också in:

:( säkert inte ens du på bilden

HAHA, du har nog en för bra självgod bild hos dig själv om du tycker du ser slimmad ut . Hur många flak öl krävdes för den Öltagen/Ölmagen ? :) 

Vill du se slimmad ut börja jogga eller spring 3-4 mil i veckan så jävlar ;) 

Skulle säga att du ser OK ut. Det viktiga är nog att tänka på framtiden. Du ska nog inte samla på dig mera vikt. Med tanke på att det lätt blir så med tiden så bör du börja tänka på vilka vanor du har nu.

Du har ju fan så bred röv... inte ens min gamla mamma har så bred röv som du.   Mycket glad

ölmage eller ej, men det ser ganska fluffigt ut runt magen på bilden med skjorta.

jag med litegrann