Forumet - Har jag rätt att vara upprörd?

Har jag rätt att vara upprörd?

819 0 101
Okej. Seriöst. Jag tror att jag är svartsjuk på min pojkväns bästa polare. Ibland verkar det som om han hellre hänger med honom än med mig. Som i kväll. Vi har inte setts i veckan pga vi båda jobbar. Vi sover alltid med varandra på helgerna. Om någon av oss inte kan, brukar vi tala om det.

Tidigare i kväll kom han förbi. Jag frågade vad han skulle göra och då skulle han till honom och hänga och se någon rutten jävla film. Jag blev naturligtvis förvånad och lite upprörd, eftersom att jag trodde att vi hade längtat efter varandra hela veckan. I guess not. Nämner jag det så är jag bara en bitch.

Innan han gick så sa han att det kanske inte blev så sent, det kanske fortfarande lyser hos mig när han drar hem? RIGHT! Han kan fetglömma att jag tänker sitta här och vänta som en annan jävla idiot. Kanske ÄR jag en långsint bitch som bara vill hämnas, men han kan fetglömma att jag tänker sova hos honom i morgon också.
GoodbyeKitty:

jag trodde att vi hade längtat efter varandra hela veckan


Haha, vad surt. [rolleyes]

GoodbyeKitty:

Han kan fetglömma att jag tänker sitta här och vänta som en annan jävla idiot. Kanske ÄR jag en långsint bitch som bara vill hämnas, men han kan fetglömma att jag tänker sova hos honom i morgon också.


Vad förutsägbart.

GoodbyeKitty:

Vi sover alltid med varandra på helgerna.


[cute]

Spana också in:

mörknäs:

och istället för att sitta hemma och vänta som en idiot så skriver du en tråd om saken på um?


Förtydligande: HAN KAN FETGLÖMMA ATT JAG TÄNKER SITTA HÄR OCH VÄNTA.

Och vad skulle jag annars göra, tycker du?
Sitta och skriva trådar om vems fitta som är trängst?
GoodbyeKitty:

Men din korkade idiot. Det här handlade inte om dig och din flickvän. Well, jag antar att man inte kan få bättre svar än så på ett pubertalt forum som det här.


Jag fann uppenbars svar jävligt bra. fast kommunikation kanske inte är något för dig. Det är ju tydligen inne att whina på bloggar och dylikt. You go girl.
GoodbyeKitty:

Och vad skulle jag annars göra, tycker du?
Sitta och skriva trådar om vems fitta som är trängst?


när jag känner mig ledsen så brukar jag starta en tråd om stalin, eller katapultera någon oskyldig spelare på travian utan att ge någon förklaring. kanske funkar för dig också?
uppenbar:

Det låter inte som att ni kan prata med varandra. Har du sagt till honom att du blir upprörd för att han sätter sin kompis först den här helgen?

Par skulle slippa så många problem om de bara kommunicerade bättre.


Ja, jag sa att jag blev ledsen och frågade honom om inte han skulle bli ledsen om jag bara struntade i honom. Jo, det skulle han. Men som vanligt slutar det med att han säger att jag bara ger honom skuldkänslor och är en bitch. Då brukar jag tala om för honom att han kan dumpa mig om jag är så jobbig.
Exakt vad är du upprörd över? Att han inte berättade tidigare?
GoodbyeKitty:

eftersom att jag trodde att vi hade längtat efter varandra hela veckan.


Har han gjort/sagt något som antyder det? I så fall gör du rätt i att vara sur. Hade dödat den som gjorde så mot mig. Om inte så är det väl lugnt eller. [rolleyes]
passaro:

fast kommunikation kanske inte är något för dig.


Never mind. Ni verkar ju inte kunna läsa över huvud taget. Var någonstans verkar det som om vi inte kommunicerar?! Jag skrev ju att vi alltid brukar tala om för varandra om vi vill göra någonting annat någon kväll. Nu gjorde han inte det, och därför blev jag ledsen.
GoodbyeKitty:

och frågade honom om inte han skulle bli ledsen om jag bara struntade i honom. Jo, det skulle han. Men som vanligt slutar det med att han säger att jag bara ger honom skuldkänslor och är en bitch. Då brukar jag tala om för honom att han kan dumpa mig om jag är så jobbig.


Usch, jag hoppas verkligen att det är såna saker ni säger i stundens hetta och ber om ursäkt för sedan.

Säg till honom att du hoppas att det inte händer igen. Brukar ni bråka på det här sättet? Känner du dig försummad i andra sammanhang eftersom det verkar vara en förekommande grej att han säger att du ger honom skuldkänslor?