Forumet - Har jag sabbat allt??

Har jag sabbat allt??

334 0 9
Träffade en otroligt mysig och snäll kille för ett tag sen... han och jag bor en bit ifrån varandra så jag var och hälsade på honom under två dagar denna vecka. Det verkade som att han tyckte om mig lika mycket som jag tyckte om honom, men han visade inget intresse för att ha sex men vi kramades och kysstes en del.

Hur som helst... 
När jag kom hem på kvällen/natten till min hemstad skickade jag ett sms att jag var hemma.
fick inget svar då, heller inget under hela dagen. Provade ringa på dagen fick inget svar. Jag visste att han skulle jobba men tänkte att han kanske svarar på rasten (eller på morgonen då han läste smset jag skickade). Väntade till typ 23 innan jag hörde av mig igen... inget svar!!!


Skrev då ett sms där jag sa att jag var ledsen över att han inte svarade eller hörde av sig och att om han inte kände som jag när jag var hos honom kunde vi ha skippat kyssar och prat om att ses igen.
Fick då ett svar efter kl 01 att han var arg för att jag överreagerade och att han inte orkar med drama. Han skrev att han tyckte om mig jättemycket men önskade mig lycka till i livet typ....

Låg vaken länge och skickade ett sms imorse och bad om ursäkt.

tror ni att det är kört? Mår så jävla dåligt... 

snöstorm
tror ni att det är kört? Mår så jävla dåligt... 
kanske, men jag tycker inte att det är ditt fel. han verkar vara den som är dramatisk. nu har du sagt hur du känner och du har bett om ursäkt, du kan inte göra så mycket mer. ge honom lite space och gör ditt så länge så kanske han hör av sig sedan. om han inte gör det är det såklart tråkigt, men du har gjort vad du kan då

Spana också in:

Du har absolut inte gjort något fel, han kanske känner sig pressad av att ha en tjej som gillar honom och han kanske inte har haft ett förhållande innan. Lite svårt att veta men det kan vara en orsak.
Eller så som andra säger så är han en dramatiker och gör saken större än vad det är eller att han har misstolkat något, jag har mött på nån annan sån som tolkar lite (mycket) konstigt.