Forumet - har joinat häftig, estländsk community

har joinat häftig, estländsk community

227 0 66
http://www.kroxa.net/

tror iallafall att den är estländsk. pratar de ryska i estland? fattar väldigt lite, men har lärt mig navigera iallafall, med hjälp av googleöversättaren.

är detta internets framtid, att hänga på främmande communities vars språk man inte förstår? något du brukar göra? är vi ett bortglömt marknadssegment?

obs: kan intyga att estländare (iallafall de som har internet) är i genomsnitt 13 år, av kvinnligt kön och är dåliga på engelska (men kan även de använda googleöversättaren). fler frågor om denna nation? är nu expert på ämnet.
Åtta:

JB som inte kan kommunicera. Kan det bli bättre? [surprised]


de är dessutom nedsvultna, fattiga och om någon skulle käfta så kan jag dra upp att vi ägde estland en gång i tiden, och att de ska vara tacksamma att vi inte bygger ikeavaruhus av skiten. perfekt! [party]

The Weapons Dude:

Estonian 68.6%, Russian 25.6%


men det tar väl snarare upp modersmål än vilka som pratar respektive språk?

Spana också in:

elinc:

Jag är typ en liten liten del estnisk. Så lite så att den knappt borde räknas. Men jag ska dit i juli


men, du är 17? does not compute. har redan kommit fram till att estländare är 13 år.

iosib:

funkar inte ihop


sant, jag drog en luring.

Irresiistible:

Cirka en tredjedel av befolkningen gör det.


lär väl vara fler än så som faktiskt pratar det? jag menade, för 20 år sen så var de ändå under sovjetiskt styre. åsyftas möjligen modersmål?

Ad_Hoc:

Jag har träffat en estnier, han var säkerligen den otrevligaste människa jag någonsin haft den tveksamma äran att träffa.


otrevlighet är en dygd, och en konst.

locura:

Hänger där också.


delar du mitt uppriktiga intresse för den estländska kulturen och estländarnas särskilda charm, eller är du ute efter svältfödda småflickor? [smile]
Pink Ball:

Att döma från städerna man har att välja på och att Ryssland, Lettland och Litauen står som alternativ annars så är det mest estnier, ja.


står ryssland som alternativ också? borde kolla upp, pratar inte ett ord ryska, orkade inte köra googleöversättning på de alternativen. vet däremot nu vad jag har för hår- och ögonfärg på ryska! [y]

locura:

En härlig blandning av båda.


spännande! [party]
mörknäs:

lär väl vara fler än så som faktiskt pratar det? jag menade, för 20 år sen så var de ändå under sovjetiskt styre. åsyftas möjligen modersmål?


Jag syftade på modersmål. [rolleyes] Dock förstår väl de flesta resterande estländare ryska väldigt bra, fast talar det inte direkt.